23/04/2024 - 8:17
Més

    Fede Vidal, única candidat per liderar el PSOE de la Vall d’Albaida

    Altres notícies

    El PSPV de la Vall d’Albaida encara el seu congrés comarcal amb una única candidatura liderada per Fede Vidal. L’alcalde d’Alfarrasí aspira a dirigir l’executiva comarcal amb la intenció de «treballar tots junts i juntes, sense fissures, per a conjugar esforços i experiència». L’alcalde d’Alfarrasí, Fede Vidal, va presentar dimecres passat la seua precandidatura de cara al pròxim congrés comarcal, en el qual el partit socialista mostrarà “més unió i força que mai”.

    El Comité Comarcal reunit dimarts passat en Castello de Rugat va reflexionar sobre el futur de la comarca i dissenyar el rumb de cara al pròxim Congrés. Després de compartir opinions i valoracions, es va aprovar el calendari congressual comarcal per a la renovació de l’executiva comarcal, quedant convocat el Congrés Comarcal per al diumenge 13 de març.

    Alcaldes, alcaldesses, portaveus i alts càrrecs del Consell de la comarca de la Vall d’Albaida ja han atorgat el seu aval a l’únic precandidat, que será proclamat Secretari General sense votació a partir del pròxim dilluns. Fede Vidal, té la intenció de configurar un equip integrador, amb major presència de dones, i que compagine l’experiència institucional i intergeneracional, amb la implicació de nous valors, que afronten amb il·lusió els nous reptes electorals.

    “Aquesta comarca és estratègica, en participació social i econòmica a tot el nostre territori; ens hem convertit en un enclavament econòmic important que cohesiona la Comunitat Valenciana. El partit s’ha recuperat en militància, després de la crisi del 2019, ara tenim l’obligació de treballar tots junts i juntes, sense fissures, per a conjugar esforços i experiència”, va explicar el precandidat Vidal. Al que va afegir que “demostrarem des de les ciutats i pobles, des de la nostra gestió pública i aquest projecte compartit, que liderarem la generació de riquesa i ocupació per als veïns i veïnes de la nostra comarca, incidint en la igualtat, en la sostenibilitat, en el bon govern i en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania”.

    Han confirmat l’assistència al conclave comarcal, tant Jose Muñoz, Secretari d’Organització dels Socialistes Valencians, com Carlos F. Bielsa, com a Secretari general Provincial del PSPV, que volen donar el seu suport a un projecte “sempre de suma, d’unió, que aglutine esforç i il·lusió per a seguir en el rumb de la recuperació, que done protagonisme a la militància de base, i que s’alinee amb la via valenciana de Ximo Puig i Pedro Sánchez, que està demostrant ser un èxit per a créixer, per a garantir un millor futur a la societat valenciana”, ha conclòs Vidal.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -