19/04/2024 - 20:33
Més

    EU organitza un acte de memòria històrica

    Altres notícies

    Aquest divendres 23 de gener a les 19:00h Esquerra Unida ha organitzat una jornada de recuperació de memòria històrica a la Casa Santa Bàrbara (on s’hi troba el Dep. de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent), per esbrinar els protocols per tal de donar llum vers al cas de la fossa comuna i els nínxols sense identificar que es trobem al nostre cementeri d’Ontinyent.

    Segons EU “per tal de recuperar la dignitat com a poble, hem de poder llegir les pàgines més recents de la nostra història, i així passar la pàgina del nostre passat”.

    Aquesta jornada estarà a càrrec de dos ponents, d’una banda estara la diputada en Corts per EUPV , Esther López Barceló, historiadora i especialista en recuperació de la memòria històrica, i per altra banda estarà pressent l’ontinyentí Guillem Llin Llopis, qui parlarà sobre la la seua obra “Mort i repressió a Ontinyent (1936-1944)”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -