22/05/2024 - 6:46
Més

  Esquerra Unida per Ontinyent reclama que la gestió de la piscina coberta siga del ajuntament

  Altres notícies

  Davant la situació creada en la gestió de la Piscina Coberta d’Ontinyent, la qual està suposant una caiguda significativa d’usuaris i usuàries, el GPM d’ EU que sembla excessiu el termini donat a l’empresa Brakesport per tal d’intentar justificar entre d’altres les consideracions al voltant de l’ús que fa el Club de Natació d’una part de les instal·lacions de la piscina i la regularització del consum de llum.

  També volem manifestar que no compartim la pretensió de la completa execució del cànon durant tot el termini que contempla la pròrroga.

  Al parer d’ EU l’empresa Brakesport solament està intentant guanyar temps per tal d’eixir d’aquesta situació reforçats .piscina coberta-1

  Pels motius abans exposats proposem la cancel·lació de Justificacions ja que pensem que des del 21 de novembre l’empresa ha tingut temps suficient per fer les aportacions i justificacions pertinents.

  Proposem a més que l’Ajuntament d’Ontinyent assumisca  la prestació del servei  directament fins l’elaboració d’un nou plec de condicions, donat el cas que alguna empresa s’hi trobe interessada. A més demanem que per part dels serveis jurídics s’encete un expedient que tinga com a finalitat el cobrament del deute de més de 300.000€euros que Brakesport deu a l’Ajuntament d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -