24/04/2024 - 23:06
Més

    Esquerra Unida d’Ontinyent reclama celebrar l’aniversari de la República

    Altres notícies

    El passat disapte 14 d’Abril , amb motiu del 81, EU Ontinyent, va celebrar el aniversari de la proclamació de la II República Espanyola: “volem celebrar i retre un homenatge a lluitadors per la llibertat i els Drets Humans que durant massa anys han estat silenciats i oblidats”

    Segons comenten d’esde Esquerra Unida d’Ontinyent

    “Ací a Ontinyent, un il·lustre fill de les nostres terres , Don Melchor  Gomis, va tenir una gran participació en aquest període que avuí reivindiquem, donat que va acompanyar musicalment a aquestos lluitadors per la llibertat amb la seua composició de l’Himne de Riego.

    Des d’ EU volem hui retre homenatge als valors de la República i als seus portadors.

    Per tot això, sotmetem a la consideració del Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent l’adopció dels següents acords

    1. 1.      Reiterar la condemna a l’aixecament militar del 18 de Juliol de 1936, contra el poble i el govern legítim de la II República Espanyola.
    2. 2.      Recordar aquesta època històrica i retre-li homenatge en el seu 81 aniversari, recuperant valors que suposen un gran llegat per a les nostres generacions.
    3. 3.      Que cada 14 d’Abril , coincidint amb l’aniversari de proclamació de la II República, llueixi la bandera republicana a l’edifici del consistori, per tal de retre homenatge a aquesta època i als seus defensors.
    4. 4.      Promoure accions per la recuperació de la memòria històrica que recorden el que va suposar la seua valuosa tasca.
    5. 5.      Dedicar un memorial urbà en la retolació de diversos carrers a personatges representatius d’aquesta època ( Manuel Azaña, Miguel Hernández, la República).”
    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -