Puig destaca “la capacitat de mantenir els arrels mirant al futur” d’Ontinyent en l’inici de la Fira del 600 aniversari

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat la capacitat i voluntat de l’Ajuntament d’Ontinyent de “mantenir els arrels però amb una projecció permanent de futur”, en l’acte inaugural de l’edició del 600 aniversari de la Fira Ontinyentina. En l’acte, que tenia lloc a la Sala Gomis, Puig recordava que aquesta efemèride coincideix amb la celebració dels sis segles de vida de la Generalitat: “Dins de 600 anys no estarem ací, però segur que la Fira d’Ontinyent si que continua”, ha afirmat. El cap del Consell ha subratllat així mateix la “capacitat d’innovar i participar” de l’Ajuntament i la societat civil de la localitat, i els ha agraït “contribuir al renaixement real de la Comunitat”. “Ontinyent sap entendre el seu paper a la Comunitat Valenciana”, ha considerat Puig, que ha afegit que la localitat “inclou una gran quantitat de mirades, totes elles positives” i ha agraït al poble ontinyentí que hagen compartit “l’alegria per fer les coses be i per seguir avant”.

“Volíem que el protagonisme en l’aniversari de la Fira ho tinguera la ciutat i la gent”, ha afegit l’alcalde, que ha agraït la participació dels veïns “malgrat la pluja”. Així mateix, s’ha mostrat convençut que “el que es fa amb el cor ix bé”, i ha assegurat que l’organització de la celebració “s’ha fet amb el cor”. “Ens sentim orgullosos de tota la gent que ha participat en el 600 aniversari” , ha considerat la regidora coordinadora de la Comissió Organitzadora de la Fira, Sayo Gandia, qui ha agraït la participació de les associacions i entitats locals. En l’acte ha participat, a més, el cronista oficial de la ciutat, Alfred Bernabeu, que ha detallat l’origen de la Fira, que es remunta al privilegi real atorgat per Alfons el Magnànim. “Sis segles després de les concessions reals, a Ontinyent ens sentim orgullosos de les nostres tradicions i de la nostra fira”, ha assegurat Bernabeu.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …