19/09/2024 - 23:58
Més

    Ens Uneix es manifesta davant l’oferiment de Vicent Mompó de formar part del Govern de la Diputació de València

    Altres notícies

    El partit municipalista i comarcal, Ens Uneix, ha manifestat hui la seua voluntat d’oferir el seu recolzament al nou Govern de la Diputació de València després de l’oferiment fet ahir pel President de la Diputació, Vicent Mompó, per a formar part del mateix amb l’objectiu de donar estabilitat i aïllar l’extrema dreta. Ens Uneix va estar dialogant i negociant amb les distintes forces polítiques representades a la Diputació, excepte amb VOX, amb l’esperança de recolzar la investidura de la seua diputada Natàlia Enguix com a presidenta, però aquesta possibilitat no es va materialitzar.

    El partit ha reiterat la seua clara disposició a col·laborar en la governabilitat de la Diputació, atès que el seu principal objectiu és millorar les condicions de vida dels ciutadans d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Durant les negociacions, van proposar inversions prioritàries per valor de 15 milions d’euros a Ontinyent i la comarca, a més de millorar les carreteres locals.

    Amb la proposta de Mompó de formar part del Govern de la Diputació amb una vicepresidència primera i la gestió d’àrees importants, Ens Uneix considera que la seua presència en el Govern és més crucial que mai. Aquesta presència podria ser fonamental per a ajudar els pobles i ciutats de les comarques valencianes i, al mateix temps, impedir l’accés de partits com VOX al Govern de la Diputació.

    En vista d’aquesta situació, des d’Ens Uneix han transmés al president Mompó les seues demandes d’inversions per a Ontinyent i la comarca. També han instat a que l’acord no es limite a la Diputació, sinó que s’estengui a actuacions competència de la Generalitat Valenciana. Entre aquestes, destaquen la finalització i obertura del nou Hospital General, la construcció del nou Palau de Justícia, el desdoblament de la ronda sud que dona accés al nou hospital i el desdoblament de la carretera CV 60. A més, han reclamat la creació del Clúster del Tèxtil Autonòmic a Ontinyent i la implicació directa de la Generalitat en la gestió del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, actualment en construcció amb fons públics.

    L’acord assolit serà sotmès a la militància i als càrrecs institucionals d’Ens Uneix a la seua seu a Ontinyent el proper dimarts. Amb aquest pas, el partit pretén aconseguir el suport necessari per a consolidar la seua presència i contribució en el Govern de la Diputació de València en benefici dels ciutadans i les seues necessitats.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -