29/03/2024 - 12:26
Més

    Albaida aprova la compensació d’impostos per treballs comunitaris

    Altres notícies

    aj albaidaL’Ajuntament d’Albaida ha aprovat una moció presentada pel grup municipal UCiD-Albaida per a facilitar el pagament de l’Ibi a aquelles persones i famílies que puguen estar en situació d’atur i hagen esgotat les prestacions per desocupació i els siga impossible afrontar el pagament d’aquest impost. Aquesta moció, va ser aprovada per unanimitat i presenta una fórmula basada en la compensació d’impostos municipals per treballs comunitaris.

    L’edil d’Albaida Juan Perona, ha explicat sobre aquest tema que aquesta mesura «és *totalment factible». Així mateix des de la formació política han insistit que “el dèficit no va a areglar-se amb més pressió fiscal si una part de la població ja no pot ni tan sols fer front a les despeses més bàsiques”.

    Per altra banda, UCiD-Albaida va denunciar en el ple que l’equip de govern Bloc-Pspv està duent a terme unes actuacionsm amb la finalitat de garantir-se el control polític-administratiu de l’Ajuntamen, on intenten guanyar-se la lleialtat de certs funcionaris mitjançant la conversió de les seues places amb increments de complements específics, mentres rebaixen el sou d’altres reballadors com policies o auxiliars administratiu.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -