29/03/2024 - 15:39
Més

    Els socialistes recorden que l’autorització de la Planta de Residus animals depén de la Conselleria

    Altres notícies

    Els Socialistes d’Ontinyent considerem “molt estrany” que Compromís per Ontinyent demane ara que el Govern de la ciutat es posicione contra la instal·lació de la planta de residus animals a la Pobla Duc, quan en la manifestació de diumenge passat estigué present la regidora de Sostenibilitat, Patri Folgueras, i altres càrrecs dels socialistes d’Ontinyent.

    “Per contra, i tot i que nosaltres no dubtem que Compromís per Ontinyent també s’oposa a la planta, no detectàrem la presència de cap regidor ontinyentí d’esta coalició en dita manifestació. Però ens resulta molt més estrany que demanen un nou posicionament de l’Ajuntament d’Ontinyent, quan com saben no té cap capacitat normativa al terme de la Pobla del Duc, i no demanen este mateix posicionament contra la planta a qui realment té capacitat per autoritzar o no la instal·lació, com és el Secretari Autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, membre de Compromís, qui participà en la marxa i els havera pogut explicar directament com està l’expedient que, precisament, es tramita al departament que ell dirigeix” afirmen des del grup socialista.

    A més han explicat que “Per altra banda, Compromís per Ontinyent, que gestionà l’àrea de Medi Ambient d’Ontinyent fins maig de 2015, sap que el nostre ajuntament no té capacitat legal per demanar que s’autoritze o no la planta a la Pobla del Duc, que és potestat de la Conselleria de Medi Ambient, que gestiona Compromís. Per això ens resulta “estrany” que siga este mateix partit el que demane als altres posicionaments meraments polítics, quan són ells qui tenen en la mà encetar el procés de revisió de l’expedient que va portar a autoritzar la planta. Altra cosa és el suport absolut dels Socialistes d’Ontinyent a les accions legals, judicials i socials que ve encapçalant l’alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, per cert, del Partit Socialista, i al qual recolzem en cada manifestació que s’organitza”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -