29/11/2023 - 2:40
Més

  Els socialistes proposen potenciar les immediacions del riu Clariano com espai d’oci sostenible

  Altres notícies

  Potenciar les immediacions del riu Clariano com espai d’oci sostenible és l’objectiu del projecte “Riu Viu”, una de les propostes incloses al programa electoral dels socialistes d’Ontinyent que buscarà que el riu “siga lloc d’encontre i no de separació entre els barris de la ciutat”.

  Amb aquest objectiu, s’estudiarà les opcions existents per dur a terme millores a l’entorn del riu que siguen sempre sostenibles, respectuoses amb el medi ambient i al marc de la legalitat, “per tal d’aprofitar un espai emblemàtic que és de tots i es mereix que es pose en valor i es revitalitze”.

  Per dur a terme les actuacions que es determinen en aquest estudi, es buscarà el finançament de la Unió Europea a través de les ajudes del Pla Horitzó 2020 (que compta amb quasi 80.000 milions d’euros per al període 2014-2020) podent fer-se servir la nova càtedra d’Innovació Urbana i Internacionalització impulsada a Ontinyent per les universitat d’Alacant i València per tal d’elaborar el projecte que perseguirà aquest finançament.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -