20/04/2024 - 6:49
Més

    El PSOE revindica la exclusió de la Vall d’Albaida al consorci de residus

    Altres notícies

    La Vicesecretària Comarcal del PSPV-PSOE de La Vall d’Albaida, Eva Tormo, ha recordat que el President del Consell, Alberto Fabra (PP) “podria resoldre demà” el problema del fem a la comarca, excloent-la del Consorci de Residus, tal com venen reclamant des de fa mesos els socialistes. Tormo eixia així al pas de les recents declaracions del nou President de la Mancomunitat de Municipis, Juan Puchades, qui manifestava que “tots han d’entonar el mea culpa” en parlar de la gestió dels residus, afegint que “ha hagut una deixadessa de funcions per part de tots els partits per no actuar de manera contundent”.

    Eva Tormo explica que el fins ara President de l’ens comarcal, Filiberto Tortosa, “ha deixat passar el temps mirant a altre costat sense atendre el problema que venia, i ara, quan s’acosta el moment en que els ciutadans hauran de pagar el doble pel mateix servei, pega a fugir i li passa la creïlla calenta a Puchades, que el primer que fa és tractar de justificar-lo volent fer creure que la culpa és de tots”.

    La vicesecretària socialista recorda al nou President de la Mancomunitat que “vam ser els socialistes els qui vam posar la solució damunt la taula entre 1999 i 2003 amb el Pla de Minimització de Residus que el PP no ha sabut desenvolupar”, lamentant que la resposta Puchades done davant el perill de que es dupliquen els rebuts és, textualment, “que es va a resoldre el problema dels residus, tot i que el desenllaç és imprevisible”. “En definitiva”, assenyala Tormo, “ens diu que es resoldrà el problema i al mateix temps que no sap com, cosa que mostra ben a les clares com funciona el PP de La Vall d’Albaida”.

    Des del PSPV-PSOE s’ha recordat als populars que “són ells qui dirigeixen des de fa ja massa anys la Generalitat, la Diputació i la Mancomunitat de Municipis; són ells els qui han creat el problema amb la imposició del Pla Zonal i del Consorci de Residus; i són ells els qui tenen la potestat, la possibilitat i la obligació de resoldre’l, o almenys parlar clar a la ciutadania sobre el que està passant”, conclou Eva Tormo.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -