28/03/2024 - 23:00
Més

    El Regidor de Comerç d’Ontinyent valora com a “èxit” la campanya Ontinyent il·lusiona 2013

    Altres notícies

    40 activitats en 30 dies, comptant amb la implicació de 20 entitats i associacions i aconseguint atraure milers de visitants de tota la comarca. Aquest és el balanç de “Ontinyent Il•lusiona”, la campanya de Nadal impulsada pel Govern d’Ontinyent que ha arribat a la seua fi i que el Regidor de Comerç, Joan Sanchis, ha valorat com a èxit: “estem fent entre tots i totes que a Ontinyent passen coses, el que ens està ajudant a recuperar l’autoestima com a poble i el que és més important, a generar activitat econòmica, que és la nostra prioritat”, destacava.

    Des del 5 de desembre i fins el passat diumenge 5 de gener han tingut lloc a la ciutat un acte d’inici de la campanya comercial; sorteigs i concursos; representacions i espectacles de circ i teatre de carrer; tallers; una festa de cap d’any infantil; visites del pare Noel, els Reis Mags i el seu emissari; recorreguts en trenet; visites nocturnes teatralitzades al barri de la vila d’Ontinyent; mercats de nadal amb paradetes i animació; o una fira gastronòmica ambientada amb música en directe.

    Joan Sanchis incidia en què un dels mals endèmics d’Ontinyent és que la gent fa moltes voltes les seues compres fora de la localitat, “i per això des del Govern d’Ontinyent hem apostat decididament per retindre als ontinyentins i atraure als visitants, que la gent tinguera al•licients per a quedar-se i vindre, i en vista de l’èxit de participació que han tingut les activitats organitzades pensem que anem pel bon camí”, assenyalava.

    L’edil destacava que “Ontinyent Il•lusiona” ha comptat amb una oferta lúdica i cultural de primer nivell, amb companyies premiades per als espectacles del Festival de Circ i Teatre, “i un pregoner d’excepció per al cap d’any infantil com va ser Ferran Gadea, l’estimat Tonet de l’Alqueria Blanca”. Sanchis posava també de relleu la coordinació i treball conjunt de l’Ajuntament amb les 20 associacions i entitats que han participat de la campanya, per a les que tenia especials paraules d’agraïment.

    Entre els participants a “Ontinyent Il•lusiona” han estat les Associacions de Comerciants del Mercat Municipal, del Llombo, de Sant Rafel, Comerç IN, AHVAL, el Centre Comercial El Teler, i l’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC; l’Associació d’Amics dels Reis Mags, la Colla de Campaners, el Grup de Percussió La Colla, i els Xirimiters i Tabaleters del Rabal; el Taller de Teatre del Projecte Trèvol; el Ballet Masters; Caixa Ontinyent; la Fundació Campus Ontinyent; l’Associació de Forners d’Ontinyent i les empreses Voraserra i Xocolates Clavileño.

    Joan Sanchis afegia que “amb el Govern d’Ontinyent al capdavant, entre totes i tots els ontinyentins estem aconseguint col•locar a la ciutat en el mapa, recuperant l’autoestima i demostrant que quant ens posem en peu a treballar tots junts, podem aconseguir allò que ens proposem”, concloïa el regidor.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -