21/06/2024 - 0:57
Més

  El PSPV-PSOE d’Ontinyent aposta pel retorn de la policia de barri

  Altres notícies

  El candidat socialista a l’Alcaldia d’Ontinyent, José Antonio Martínez, referma la petició veïnal del retorn de la policia de barri com “un servei de proximitat que garantisca la seguretat i, al mateix temps, permeta una major empatia i convivència en les diferents zones del nucli urbà”. D’aquesta forma, Martínez recull en el seu programa electoral la proposta més transversal sorgida de la ronda de contacte amb diferents associacions veïnals.

  De fet, membres de la candidatura socialista amb Martínez al front han mantingut reunions amb els col·lectius de Poble Nou, Sant Rafel, Sant Josep i la Vila (i ha contactat amb la resta d’associacions veïnals) al llarg de les últimes setmanes dins del procés d’escolta a les entitats del teixit cívic d’Ontinyent que inclou també al veïnat del disseminat en dates pròximes ja fixades. Aquestes trobades “sens dubte han sigut de gran interés i molt profitoses per palpar les necessitats més peremptòries de la nostra ciutat i poder formular propostes de millora, ja que el PSPV-PSOE d’Ontinyent es presenta a les pròximes eleccions locals amb ganes de plantejar solucions que responguen a les demandes de la ciutadania”.

  Així mateix, José Antonio Martínez i el seu equip aposten per les àrees més despoblades mitjançant la creació d’un important parc d’habitatge en lloguer en la Vila i Poble Nou “per a la qual cosa aprofitarem totes les eines que la Generalitat Valenciana està posant a l’abast dels ajuntaments, sense deixar cap oportunitat al respecte”. A més, el candidat socialista garanteix dur a terme “totes les gestions necessàries per a que la fibra òptica arribe a aquests barris perquè volem una ciutat vertebrada amb serveis equiparables en totes les zones”.

  Addicionalment, el PSPV-PSOE d’Ontinyent es troba ja treballant per donar resposta a la manca d’aparcament, “un altre repte de ciutat reiterat en les diverses reunions celebrades” fins ara o la necessitat d’una mobilitat més amable amb el veïnat, especialment en el cas de Sant Josep. Igualment, els socialistes baix el lideratge de Martínez pretenen aportar solucions a la resta de problemàtiques plantejades que van “des d’un pla d’emergències en la Vila a la dinamització comercial de zones com l’Almaig o Sant Rafel, o les connexions d’aquest barri amb la resta de la ciutat”.

  En tot cas, el candidat socialista a l’Alcaldia d’Ontinyent destaca “el bon tracte rebut i la dinamització que les associacions veïnals ofereixen als seus barris” i pren “bona nota de totes les qüestions plantejades”. Al mateix temps, José Antonio Martínez agraeix “la dedicació de totes les persones que integren aquests col·lectius tan necessaris per a Ontinyent, algunes d’elles amb molts anys de servei a la comunitat i autèntics exemples per a les noves generacions d’ontinyentines i d’ontinyentins”.

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -