26/04/2024 - 21:30
Més

    El PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida demana als Ajuntaments de la comarca que s’adherisquen a les ajudes del Consell

    Altres notícies

    L’executiva comarcal del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida, a través del seu secretari general Antonio Esquinas, ha instat els consistoris de la comarca que s’adherisquen a les Ajudes Parèntesis i “passen de les paraules als fets per a donar suport a la partida de més de un milió nou-cents mil euros que preveu injectar el Consell de Ximo Puig en els sectors més afectats per la pandèmia en el municipi”. Així ho ha manifestat Antonio Esquinas, que ha anunciat que els grups socialistes als ajuntaments de la comarca de la Vall d’Albaida han impulsat iniciatives perquè els consistoris se sumen a aquest pla d’ajudes. “Els i les socialistes apostem per la cooperació entre les diferents institucions per a fer front a les conseqüències de la pandèmia i afrontar la recuperació”, ha afirmat el secretari comarcal, i ha afegit que “és l’hora de deixar de costat els interessos partidistes i treballar junts per a garantir que les nostres empreses, treballadors i treballadores tinguen un futur”.

    En este sentit, ha explicat que les Ajudes Parèntesis “són ajudes directes que donaran suport a l’activitat dels autònoms i microempreses més afectades per la pandèmia i les restriccions per a atallar els contagis”. “El nostre teixit empresarial i laboral necessita la injecció de recursos més que mai, i només aconseguirem que es puguen salvar vides i ocupacions si tots posem de la nostra part”. Així, ha recordat que la inversió total en aquesta línia de subvencions directes, de 160 milions d’euros, serà gestionada pels ajuntaments. “El 62,5% del total l’aportarà la Generalitat, el 22,5% les diputacions i el 15% restant els ajuntaments”, ha detallat.

    Per al secretari comarcal, Antonio Esquinas, “la responsabilitat de traure a flotació als nostres autònoms i petites empreses és compartida”. “El Consell de Ximo Puig ha treballat intensament per a posar en marxa una línia d’ajudes que permetrà arribar a un total de 45.000 persones autònomes i 23.000 empreses en tota la Comunitat, que ocupen 136.000 persones”, ha afirmat, i ha considerat que els Ajuntaments de la comarca de la Vall d’Albaida “no poden negar-se a participar d’un pla que permetrà que estos sectors disposen d’ajudes directes de 2.000 euros per cada persona autònoma o microempresa i de 200 euros addicionals per cada empleat”.

    Per altra part, estes Ajudes Parèntesis, que destinaran prop de 76 milions d’euros per a la provincia de València, formen part del Pla Resistir anunciat pel president de la Generalitat, Ximo Puig que, com ha recordat Jaime Peris, scr d’organització comarcal, “inclou una inversió sense precedents de 380 milions d’euros per a les empreses, persones autònomes i treballadors i treballadores de la Comunitat dels sectors més afectats per la pandèmia”. “Cap Govern autonòmic destinarà tantes ajudes directes com el de la Generalitat Valenciana”, ha indicat el secretari d’organització socialista qui ha insistit que els Ajuntaments de la comarca de la Vall d’Albaida ha d’acostar el muscle perquè només tirarem avant si ho fem junts, i des de les institucions hem de donar exemple de la corresponsabilitat que demandem a la ciutadania”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -