15/09/2024 - 0:44
Més

    El PSPV-PSOE completa candidatures en la totalitat dels 34 municipis de la Vall d’Albaida

    Altres notícies

    El PSPV-PSOE estarà present el pròxim 28 de maig en totes les meses locals de la Vall d’Albaida. Així, la formació compta amb candidatures pròpies en 32 de les 34 poblacions de la comarca (en el cas de Llutxent a través de la reedició de la coalició amb Esquerra Unida) mentre que a Montitxelvo i Terrateig el partit compta amb acords amb sengles agrupacions d’electors conformades.

    D’aquesta forma, “el socialisme es mostra, una vegada més, com l’autèntica força vertebradora de la Vall d’Albaida”, segons Fede Vidal, secretari comarcal del PSPV-PSOE. De fet, aquesta fita ha necessitat mobilitzar un total de 262 persones per a conformar les diferents candidatures.

    Per a Fede Vidal, “que el veïnat dels 34 municipis de la Vall d’Albaida puga optar per l’autèntica força transformadora de la societat, que treballa pel benestar de totes i tots, suposa un al·licient de cara a la campanya electoral en la que el PSPV-PSOE vol seguir sent-hi la força hegemònica en la comarca”. Així, el secretari comarcal recorda com “des del govern central fins els nostres ajuntaments, el socialisme està inserit en l’ADN d’aquest territori amb projectes que ja són una realitat com l’hospital d’Ontinyent o d’altres que estan en procés com el desdoblament de la CV-60 o el pla de sostenibilitat turística comarcal aconseguit des de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida”.

    De cara a la nova legislatura, el PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida aspira, de forma transversal, a “millorar la recollida de fem a través del nou contracte comarcal i la reivindicació d’una fiscalitat més justa amb aquelles persones que més contribueixen a mitigar la generació de residus”. Igualment, la formació aposta “per la creació de comunitats energètiques locals com el millor mitjà per avançar cap a una transició ecològica justa amb el veïnat”, segons Vidal. A més, cada candidatura particularitzarà les seues propostes a la ciutadania “per tal de demostrar, de nou, que el socialisme és la millor opció per millorar totes i cadascuna de les nostres localitats”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Els bombers de Xàtiva i Ontinyent intervenen en un accident a la CV-81 a Ontinyent

    Ahir, dimecres 11 de setembre, els bombers de Xàtiva i Ontinyent van actuar en un accident de trànsit a...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -