19/04/2024 - 11:00
Més

    Ontinyent concedeix la llicència d’obres de l’hospital

    Altres notícies

    Rebeca Torró destaca que el Govern Autonòmic “te tots els permisos per a convertir en fets la promesa electoral de construir el nou Hospital”

    La regidora d’Urbanisme lamenta que al PP de Lina Insa li moleste que l’alcalde d’Ontinyent exigisca l’Hospital

    El Govern d’Ontinyent acaba de comunicar al Consell de la Generalitat que té concedida la llicència d’obres per a iniciar la construcció del nou Hospital General. Així ho confirmava aquest matí en roda de premsa la regidora de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, qui incidia en que “els responsables del Govern autonòmic del Partit Popular tenen tots els permisos per a convertir en fets la promesa electoral de construir el nou Hospital que els veïns i veïnes d’Ontinyent meresquem i que ja hem pagat amb els nostres impostos”.

    Torró, que destacava la fi d’un “llarg i dificultós procés administratiu” al qual el Govern d’Ontinyent “ha actuat amb cura i responsabilitat”, mostrava als mitjans de comunicació el document de la llicència d’obres de l’hospital, explicant que amb la concessió de la mateixa, “s’aclareix altra de les grans mentides del govern de Lina Insa i Filiberto Tortosa, que en març passat, tancaren el pressupost incloent l’ingrés fictici de la llicència d’obres de l’hospital, quan no la tenien ni concedida”.

    Tal com explicava la regidora, açò ha provocat un nou forat en les arques municipals, amb l’agreujant de confirmar-se que “el mateix dia que es va presentar la maqueta de la vergonya, la mateixa ex alcaldessa va anunciar que estava tot apunt per a començar, quan sabia que no ni tenien els permisos apunt”, destaca Torró. Front açò, el regidor d’Hisenda, Josep Francés, ha comunicat que, per prudència, no es va a pressupostar l’ingrés per la llicència d’obres. Com que l’impost l’ha de pagar l’empresa constructora, i el projecte no s’ha licitat ni adjudicat, es desconeix el nom de l’empresa que ha de pagar la llicència “i, per tant, l’ajuntament no vol gastar-se uns diners que no té clar si va a tindre”, apunta Rebeca Torró.

    Davant tot açò, el PP d’Ontinyent ha donat, segons la regidora, una nova mostra de “l’esquizofrènia i el desgavell intern en què viuen”, en eixir esta setmana amb una nota de premsa amb la qual es queixaven de que l’alcalde, Jorge Rodríguez, haja demanat per carta al president de la Generalitat que es faça l’hospital, arribant fins i tot a culpar a l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero del retard de les obres. Rebeca Torró es pregunta en aquest sentit “si a Lina Insa i Filiberto Tortosa els sap mal que a Ontinyent li vagen bé les coses i els fa por que gràcies a estes accions de l’alcalde, del seu Govern i del Pacte per la Sanitat l’hospital es puga fer més prompte”, fent una crida “a la gent sensata que hi ha al PP d’Ontinyent perquè tracte de convèncer als seus dirigents i que el PP se sume al Pacte per la Sanitat.

    Rebeca Torró ha volgut clarificar el per què es concedeix la llicència d’obres a l’hospital quan el PP no l’ha inclòs als pressupostos de la Generalitat de 2012. En aquest sentit explicava que “l’ajuntament no serà una excusa perquè la Generalitat no faça l’hospital”. D’aquesta manera, si al llarg de 2012 la Generalitat canvia d’opinió, no podria dir que no comença perquè no tenen la llicència. “Poden començar a construir l’hospital quan vullguen”, destacava la regidora de Territori, qui afegia que no val que s’excusen en què no hi ha diners, “perquè tenen diners per al que volen, i no per allò més necessari i més bàsic com és la sanitat dels ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent”, destacava.

    Rebeca Torró finalitzava la seua intervenció insistint en que “el Govern d’Ontinyent, amb el suport dels seus veïns i veïnes, del Pacte per la Sanitat, no va a conformar-se ni a agatxar el cap. L’hospital d’Ontinyent és innegociable, i com que la salut i el benestar dels ciutadans d’Ontinyent és una prioritat i no és un luxe, ahí tenen la llicència d’obres per posar-se a treballar”, sentenciava la regidora.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -