728×90 caixa onti
Home > Ontinyent > El PP presenta una moció perquè el ple aprove una solució factible a la instal·lació de fibra òptica en el barri de Poble Nou
Les ordenances del PRI Raval Poble Nou obliguen a soterrar el cablejat

El PP presenta una moció perquè el ple aprove una solució factible a la instal·lació de fibra òptica en el barri de Poble Nou

La portaveu del Partit Popular en l’ajuntament d’Ontinyent, Mercedes Pastor, ha registrat aquest matí una moció al ple en la qual sol·licita s’acorde iniciar els tràmits necessaris per a oferir una solució factible a la instal·lació de cablejat de fibra òptica en el barri de Poble Nou, ja que la que es regula mitjançant l’ordenança actual del PRI RAVAL POBLE NOU, (mitjançant cablejat subterrani) s’ha demostrat és inviable per l’elevat cost econòmic que suposa per a les empreses instal·ladores.

Tal com s’explica en la moció presentada per la portaveu del PP a Ontinyent, atenent les sol·licituds dels veïns de la zona, i en pro de la igualtat d’oportunitats respecte d’altres zona de la ciutat, on els habitatges i negocis disposen de connexió a internet tan necessària en els temps que corren, és necessari trobar una solució a aquest tipus de problemes que a més generen certa desigualtat.

Com detalla Mercedes Pastor, “sabem que les actuals ordenances prohibeixen el cablejat en la façana, en afectar a la protecció patrimonial dels edificis, però s’està donant la paradoxa que lluny de contribuir a la protecció i conservació del barri aquestes exigències, tan costoses, estan provocant en moltes ocasions l’efecte contrari”.

La falta d’un servei important com és el de la fibra òptica contribueix en part a la despoblació i fugida de serveis que hem d’evitar, matisa la portaveu Popular, i per açò presentem aquesta moció que esperem obtinga el respatler majoritari de tots els grups i es puga oferir una solució al problema de la instal·lació de cablejat de fibra òptica en Poble Nou.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Jorge Rodríguez promourà les arts escèniques a Ontinyent amb un nou Festival Cultural de Primavera

Al llarg de l’any també es posarà en marxa una escola municipal de teatre i un circuit de microteatre als col•legis