Les rutes d”Entre Muntanyes” arriben a Montitxelvo i Bèlgida

0

Les rutes senderistes gratuïtes del programa “Entre Muntanyes”, impulsat per les Mancomunitats de Municipis de la Vall d’Albaida i de l’Alcoià-Comtat, arribaran el pròxim cap de setmana als termes de Montitxelvo i Bèlgida.

El dissabte 22, a les 9:00 hores, des de l’ajuntament de Montitxelvo començarà una ruta de dificultat mitjana-alta que tindrà un recorregut de 8 kilòmetres i unes 4 hores aproximadament de durada. La ruta senderista passarà per diversos llocs d’interés com la Bassa del Sastre, la Font de Ferri, el camí del Collao, el corral del Silvestre, el Pla de les Fontetes o el Refugi, entre altres.

L’endemà, diumenge 23, serà el torn de Bèlgida amb la ruta de la Font Freda. De la mateixa manera, a les 9:00 hores la ruta eixirà des de la plaça de l’ajuntament del municipi i començarà una ruta de dificultat mitjana-alta amb 10 kilòmetres i una durada de 4 hores. La casa de Muntis, la Font Freda, la Font del Melero o el Castell de Carrícola, seran alguns punts pels quals passarà l’excursió.

Des del Departament de Turisme de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida destaquen les vistes, la flora i la fauna autòctona de la qual es podrà gaudir en aquests paratges naturals, que compten amb un gran interès fotogràfic.

Cal recordar que encara que totes les rutes són gratuïtes serà necessari inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través del formulari online https://goo.gl/t3RqUn o del codi QR inclòs a la cartelleria. A més es podrà trobar més informació a www.valldalbaida.com.

Publicitat