27/04/2024 - 9:41
Més

    El PP i els seus socis “arrabassen el dret dels ciutadans a gaudir de més inversió pública”

    Altres notícies

    L’Executiva comarcal socialista de la Vall d’Albaida anuncia mocions en tots els ajuntaments de la comarca a conseqüència del vot negatiu del PP al sostre de despesa. “La moció té com a objectiu assenyalar el problema que crea a les entitats locals la reducció del sostre de despesa en la proposta que el govern d’Espanya ha fet de manera encertada i el PP ha tombat al Senat.” “Que per als Socialistes de la Vall d’Albaida és un clar atac injustificat del PP i els seus socis, al municipalisme en tots els ajuntaments.” Manifesta Fede Vida, secretari comarcal.

    Durant els últims mesos els Ajuntaments de la comarca estan aprovant els seus pressupostos per a l’any 2024, condicionats a l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat, que establirà el marge pressupostari financer que han de complir les Administracions.

    No obstant això, el PP vota en contra d’un Acord del Govern d’Espanya, “que claramente perjudica els interessos econòmics dels nostres ajuntaments i, per tant, de tots els habitants de la Vall d’Albaida” assenyala Vidal.

    El resultat d’un nou rebuig del PP i els seus socis al Senat a la senda d’estabilitat, comporta la reducció de la capacitat de finançament via dèficit que tindran les Entitats Locals, en concret, per als nostres Ajuntaments de la Vall d’Albaida.

    Una reducció de la capacitat de despesa que tindran els nostres ajuntaments de la comarca en els seus comptes públics, perquè hauran de passar a contemplar en elles ara un superàvit del 0,2% en 2024. “Situació que clarament perjudicarà la ciutadania de la Vall d’Albaida.” Destaca Fede Vidal

    Per això, des de l’Executiva socialista comarcal de la Vall d’Albaida, manifesta el seu suport a l’Acord del Govern pel qual es fixen els objectius d’estabilitat pressupostària i de deute públic per al conjunt d’Administracions Públiques i de cadascun dels seus subsectors per al período 2024-2026 i el límit de despesa no financera del pressupost de l’Estat per a l’any 2024, així com al Pla de Reequilibri elaborat pel Govern d’Espanya, que contempla l’equilibri pressupostari en l’Administració Local per a 2024.

    Es vol, instar el Govern de cada municipi de la comarca al fet que informe de les conseqüències previsibles del boicot del PP i els seus socis a la senda d’estabilitat en els Pressupostos Municipals.

    Per part de l’Executiva Comarcal del PSPV s’exigeix que en aquells Govern Municipals recolzats pel PP s’explique el suport a les polítiques que posen en perill l’estat del benestar als nostres pobles i ciutats.

    Fede Vidal destaca: “la Vall d’Albaida està formada per municipis, que en la seua majoria depenen de les inversions que poden quedar afectades per la regla de despesa que s’aplique per les polítiques territorials del Senat amb majoria del PP i VOX” i afig que “molts dels programes que venien desenvolupant-se, així com la millora del dia a dia dels nostres pobles serà destruïda pels interessos mediàtics i partidistes de la dreta”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -