19/04/2024 - 15:43
Més

    El PP d’Ontinyent proposa bonificacions al IBI i la taxa de fem als propietaris dels barris de Poble Nou o la Vila

    Altres notícies

    El portaveu del Partit Popular a l’ajuntament d’Ontinyent, Filiberto Tortosa, s’ha reunit aquest matí amb els principals representants de les associacions veïnals de Poble Nou i la Vila a qui ha exposat el pla estratègic elaborat pel Partit Popular, centrant-se en aquesta ocasió en l’apartat d’urbanisme, considerat pels populars en aquest document com “una de les peces clau en la dinamització d’Ontinyent”.

    FilibertoTortosa ha manifestat als representants veïnals de la Vila i Poble Nou la preocupació del PP per solucionar el fet que “el centre històric de la ciutat estigui molt deshabitat en l’actualitat, amb gran quantitat d’edificis que amenacen la ruïna”. Tortosa ha explicat als veïns queés essencial no només recuperar part del nostre passat, per al qual cal fer un gran esforç, sinó també generar activitat econòmica i ocupació facilitant el fet que es tirin endavant reformes a les cases de la Vila i el Poble Nou”.

    Segons Tortosa, “no podem anar posant pegats a mesura que se’ns cau una casa, una teulada o acontentar només amb pintar façanes. Ontinyent necessita d’un projecte integral per recuperar el centre històric, que contempli tot tipus d’actuacions i serveis. Per a això seria necessària la col·laboració entre administracions i universitats per a l’elaboració d’un projecte amb les línies a seguir per a la recuperació del nostre entorn urbà”.

    El portaveu del PP també ha explicat als representants veïnals del Poble Nou i Vila que “el pla estratègic del PP preveu que totes aquelles famílies que adquirisquen un immoble en aquesta zona veurien bonificat en un 50% l’IBI i la taxa d’escombraries durant quatre anys , una rebaixa considerable que també beneficiaria els propietaris que lloguessin un habitatge en aquesta zona cèntrica d’Ontinyent”. A més, també proposen bonificar un 95% la taxa d’ocupació de via pública i les llicències d’obres, amb un pressupost d’execució de fins a 100.000 € per a la rehabilitació d’habitatges; unes mesures que han estat valorades de manera positiva per part dels representants veïnals de la Vila i Poble Nou.

    La proposta urbanística del pla estratègic del PP també inclou que anualment es destinin fins a 50.000 euros perquè, mitjançant convocatòria pública, es puguin aportar subvencions.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -