25/04/2024 - 5:59
Més

    El PP d’Ontinyent presenta el seu pla de reactivació econòmica al CES

    Altres notícies

    El PP d’Ontinyent va presentar ahir al Consell Econòmic i Social la seua proposta de Pla Estratègic que marca les línies concretes d’actuació per aconseguir que Ontinyent avance com a ciutat innovadora, emprenedora i universitària.

    Així, el Pla de Reactivació Econòmica i de Foment de la Ocupació dels populars ha estat ben valorada, segons ha explicat el seu portaveu Filiberto Tortosa: “es tracta d’un projecte de futur, ja que un pla de reactivació no pot improvisar-se cada any, i al menys, deu tindre una duració mínima de 4 anys”.

    Tots els representants de CES han presentat les seues propostes al pla que es va presentar fa unes setmanes, on segons el PP “es francament millorable i d’ahí que tots hem presentat les nostres propostes alternatives”. Segons Tortosa “es tracta de ficar en comú criteris seriosos per aconseguir els objectius positius per a la ciutat i que no son altres que generar confiança, dinamitzar el comerç, incrementar el consum, i ser un pol positiu d’atracció d’indústria, ja que això redundarà en la creació de llocs de treball”.

    Des del PP han valorat el fet de que es descartara la proposta de dotar nous becaris al ajuntament, on el PP d’Ontinyent va proposar incentivar la contractació en projectes associatius. Segons Tortosa “es tracta de crear una línia de subvenció de 50.000€ destinada a contractar personal que s’efectuara per part de les associacions empresarials com COEVAL. ATEVAL, Comerç IN, SOC, o de caràcter social com ADIEM, AFAO, AMO, CREU ROJA”.

    També han volgut  destacar un dels eixos més importants del seu pla com és la innovació com aposta de futur i el recolzament al Clúster Innovall, el Foro I++T, i les TIC’s, les empreses de tecnologia i comunicació. Filiberto també ha volgut referir-se a la proposta de crear aplicacions per a mòbils destinades a la informatització de recursos turístics i comercials i la aposta pel punt logístic i ciutat del transport.

    El portaveu popular d’Ontinyent també ha valorat com importat el recolzament del PP a la candidatura presentada per l’ajuntament per obtindre la distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació, una distinció que convoca el Ministeri d’Economia i Competitivitat per aquest any 2014, on ha declarat que “deguem treballar i continuar en l’aposta ferma per la innovació tecnològica”.

    Des del Pla Estratègic del PP es marquen mesures concretes com la bonificació del 50% en l’IBI i IAE durant quatre anys per a noves empreses, bonificació d’un 50% en impostos de construccions, ocupació del sol, i apertura d’establiments en zona industrial així com la contractació dels sectors més desafavorits.

    Finalment el Portaveu del PP ha senyalat la proposta de crear una línia de convocatòria pública de subvenció a les empreses que contracten a joves de 18 a 30 anys, majors de 55, dones i aturats de llarga duració.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -