23/03/2023 - 12:24
Més
  IniciPolíticaCompromís jove d'Ontinyent exigeix el dret a assistència sanitària als menors de...

  Compromís jove d’Ontinyent exigeix el dret a assistència sanitària als menors de 26 anys

  El Bloc Jove d’Ontinyent, mitjançant Neus Penadés i Elvira Tortosa, secretaria i tresorera del col·lectiu d’Ontinyent respectivament, ha mostrat hui el rebuig de la seua formació al Real Decret-llei 16/2012 que retalla l’accés a l’assistència sanitària a diferents col·lectius i instaura el repagament de medicaments i serveis sanitaris.

  Per a Penadés “este decret deixarà sense cobertura sanitària a milers de joves que complits els 26 anys encara no han pogut cotitzar per culpa de les polítiques que han portat a més d’un 50% d’atur jove”.

  “Mentre per als causants de la crisi n’hi ha indults i amnisties fiscals, es castiga doblement a les víctimes de la crisi, llevant-los prestacions sanitàries com si fora culpa seua no haver pogut cotitzar a la Seguretat Social”.

  Per a Penadés “és especialment preocupant la situació dels joves que han emigrat a diferents països del món per a poder treballar i que si algun dia retornen es trobaran sense cobertura sanitària”.

  Tant la secretaria del Bloc Jove com la tresorera, Elvira Tortosa, han anunciat que a través dels diputats a les Corts, preguntaran al Consell sobre l’aplicació d’esta mesura i ha recordat que en qualsevol Estat avançat la sanitat ha de ser pública, universal i de qualitat.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit