28/02/2024 - 23:40
Més

  Compromís jove d’Ontinyent exigeix el dret a assistència sanitària als menors de 26 anys

  Altres notícies

  El Bloc Jove d’Ontinyent, mitjançant Neus Penadés i Elvira Tortosa, secretaria i tresorera del col·lectiu d’Ontinyent respectivament, ha mostrat hui el rebuig de la seua formació al Real Decret-llei 16/2012 que retalla l’accés a l’assistència sanitària a diferents col·lectius i instaura el repagament de medicaments i serveis sanitaris.

  Per a Penadés “este decret deixarà sense cobertura sanitària a milers de joves que complits els 26 anys encara no han pogut cotitzar per culpa de les polítiques que han portat a més d’un 50% d’atur jove”.

  “Mentre per als causants de la crisi n’hi ha indults i amnisties fiscals, es castiga doblement a les víctimes de la crisi, llevant-los prestacions sanitàries com si fora culpa seua no haver pogut cotitzar a la Seguretat Social”.

  Per a Penadés “és especialment preocupant la situació dels joves que han emigrat a diferents països del món per a poder treballar i que si algun dia retornen es trobaran sense cobertura sanitària”.

  Tant la secretaria del Bloc Jove com la tresorera, Elvira Tortosa, han anunciat que a través dels diputats a les Corts, preguntaran al Consell sobre l’aplicació d’esta mesura i ha recordat que en qualsevol Estat avançat la sanitat ha de ser pública, universal i de qualitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -