25/04/2024 - 18:31
Més

    El PP afirma que el Consell ha paralitzat 15 milions d’inversions en la comarca

    Altres notícies

    La gestora del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, ha denunciat la paràlisi inversora del Consell en els municipis de la Vall d’Albaida on ha rebutjat destinar més de 15 milions d’euros per a Educació, Sanitat i Infraestructures que impulsarien la comarca.

    María José Catalá i Juan Giner van mantenir ahir una reunió comarcal a Ontinyent amb alcaldes i portaveus de la zona per a escoltar les seues necessitats i inquietuds i establir vies per a poder donar solucions a les seues reivindicacions.

    Així, el PPVAL va lamentar que el Consell haja paralitzat inversions plantejades pel PP amb l’objectiu que s’inclogueren en els pressupostos de la Generalitat per a executar obres com la intersecció de Torrefiel amb el Dos de Maig, el desdoblament de la rotonda sud, la CV-650 o la CV-60 que està comprometent la competitivitat empresarial de la zona.

    Projectes als quals se sumen construcció o millores de centres educatius a Ontinyent, Beniganim o Aielo de Malferit, l’Escola Oficial d’Idiomes o el Palau de Justícia que alleugeriria la saturació que pateixen els actuals. “El Consell frena l’educació frena la sanitat i la vertebració de la comarca”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent Impulsa l’Ocupació Amb la Seua Jornada “Labora en Ruta” Reunint 27 Empreses i 600 Aspirants

    La ciutat d'Ontinyent ha celebrat aquest dimecres una jornada clau per a la promoció de l'ocupació amb la seua...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -