26/04/2024 - 6:29
Més

    El PP d’Ontinyent fa campanya en el mercat al costat del portaveu en Corts i el portaveu adjunt

    Altres notícies

    Els populars d’Ontinyent han estat hui de campanya en el mercat municipal del dilluns per a demanar el vot i la confiança a la qual, segons el candidat a l’alcaldia pels Populars, Filiberto Tortosa, “és la millor candidatura i el millor projecte per a Ontinyent”.

    Filiberto Tortosa, al costat dels membres de la llista del PP, José Luis Climent, Mercedes Pastor, José Vicente García, Paco Penadés i Manuel Bartual ha estat acompanyat en aquesta visita al mercat del dilluns pel portaveu del PP en les Corts, Jorge Bellver, i el portaveu adjunt, Alfredo Castelló.

    Filiberto Tortosa ha manifestat a més que el mercat del dilluns és, tradicionalment en campanya, un lloc idoni per a trobar-se cara a cara amb les persones, parlar amb elles i demanar-los la confiança. Tortosa s’ha mostrat molt content de la bona acceptació de les persones amb les quals han pogut compartir uns moments, a més de satisfet per l’ànim i especial interès que han mostrat totes elles per canviar de rumb el govern d’Ontinyent i que siga un govern Popular el que faça desenganxar aquesta ciutat per a convertir-se definitivament en Capital i Centre.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -