27/04/2024 - 19:11
Més

    EU d’ Ontinyent : crida per una rebel.lió democràtica

    Altres notícies

    Aquest dilluns 30 de Juliol membres del col·lectiu local d’ EU d’Ontinyent han fet una crida a la ciutadania per tal de construir una rebel·lió democràtica front les darreres mesures preses pel govern del PP. El Reial Decret Llei del passat 11 de juliol, ha suposat el pitjor atac a l’estat del benestar i a la nostra democràcia, el conjunt de retallades anunciades afecten els pensionistes, aturats i treballadors públics, i ciutadania en general els quals veurem mermats els nostres drets . Conscients que sempre la unió ha estat la força, hem fet una crida ciutadana per demanar un referèndum i instar al Govern Central a consultar a la ciutadania sobre les mesures de retall i instar-los a revocar aquest Decret. En la proposta es sol·licita també una auditoria del deute públic espanyol, així com es demana al Govern que negocie amb la resta de grups de l’oposició altres mesures més efectives a l’hora de racionalitzar la despesa pública i combatre la corrupció . Hem de buscar tots plegats mesures encaminades cap una una eixida social de la crisi que no penalitze els més febles mentre amnistia a les grans fortunes i defraudadors. Exigim una reforma del sistema fiscal més justa i progressiva, eficaç per combatre el frau i l’economia submergida. La ciutadania ha de respondre a la major estafa econòmica de l’era democràtica amb rebel·lia, unió i lluita. Les grans fites del nostre temps han estat aconseguides amb la unió de les classes treballadores, forces progressistes i el conjunt de la societat, i amb aquesta lluita hem aconseguit conquestes relatives a la millora de les condicions de treball, els serveis públics ( sanitat, educació, pensions dignes…), millora en les nostres condicions de vida a les quals no estem disposats a renunciar.

    Per això ara més que mai quan aquestos pilars tremolen és el moment d’oposar-nos amb rotunditat i tots plegats per tal de recuperar la dignitat que alguns ens neguen.

    Parar les retallades, la regressió social i la involució democràtica és possible!

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -