18/04/2024 - 5:43
Més

    El PP d’Ontinyent denuncia partidisme i ús de diners públics en la campanya “l’Ajuntament als barris”

    Altres notícies

    A continuació s’ofereix la nota de premsa emesa pel Partit Popular d’Ontinyent on es valora i critica la campanya “l’Ajuntament als barris” del Govern d’Ontinyent:

    El Partit Popular d’Ontinyent ha criticat l’última campanya ‘l’Ajuntament als barris’ ideada pel govern socialista d’Ontinyent, que es va iniciar la setmana passada en el barri de Sant Rafael i que té previst recórrer tots els barris de la ciutat.

    Els populars han qualificat la campanya del govern socialista com d’una “iniciativa més partidista i pagada amb diners públics”.

    La iniciativa ‘l’Ajuntament als barris’ inclou un desplegament de mitjans d’econòmics i de personal de l’ajuntament per a la instal·lació d’una carpa, el corresponent faristol publicitari, l’edició de fullets propagandístics, catifa roja inclosa en el ‘set’ promocional del govern socialista, a més de la publicitat en mitjans; una elevada despesa que es desconeix però que es pagarà del pressupost públic.

    Els populars lamenten que aquest tipus de promocions polítiques del govern local, centrat únicament en el PSOE, es paguen amb diners públics principalment quan des d’alcaldia el que es persegueix és el ressò mediàtic de la participació a través de la foto o la imatge televisiva. A més, afegeixen des del PP, no es tracta d’un oblit sinó més be d’un acte intencionat, ja que la campanya ‘L’Ajuntament als barris’ no s’ha comunicat en cap junta de Regidories Delegades ni de Portaveus.

    Els populars argumenten també que la vertadera atenció i participació per a i amb els ciutadans s’ha de demostrar tots els dies mitjançant un horari de visites i atenció i no cercar la foto d’un moment concret i pactat per a donar la sensació de proximitat diària que, se sap, no es produeix.

    Font: Partit Popular d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -