02/05/2024 - 16:28
Més

    El PP d’Ontinyent demana més informació sobre els concerts de festes celebrats a Paduana

    Altres notícies

    El grup municipal del PP d’Ontinyent ha registrat un anueva petició d’informació sobre l’organització dels concerts de les festes del passat mes d’agost , organitzats per l’ajuntament en els terrenys privats de Paduana, actualment utilitzats com a aparcament, on segons el PP “sense que existisca cap conveni amb la propietat que el regule”. Els Populars consideren que encara que el govern local els ha respost a la primera petició d’informació facilitant alguns documents, i fins i tot s’haja produït una reunió amb la pròpia regidora de festes, “els aspectes importants que afecten les organització i seguretat de les persones no han quedat gens clars”.

    En paraules del Regidor popular, Paco Penadés, “després d’analitzar la informació continuem tenint dubtes sobre la cobertura de la pòlissa de Responsabilitat Civil del propi Ajuntament per a la realització d’aquests esdeveniments”. És per això que, explica Paco Penadés, “hem sol·licitat, per registre d’entrada, un informe de Secretaria i Intervenció sobre si l’Ajuntament d’Ontinyent pot realitzar esdeveniments en aquest emplaçament privat (terrenys Paduana) sense autorització dels propietaris, així com la situació legal que podria derivar-se en cas de produir-se, durant la celebració, algun problema que afecte la seguretat de les persones”.

    A més, i tenint en consideració que els terrenys de Paduana on s’aparca són actualment de la SAREB, els populars han sol·licitat se’ls facilite còpia del document mitjançant el qual l’ajuntament degué comunicar a la propietat la intenció d’organitzar els concerts de festes, a més de l’escrit en el qual se li trasllada la necessitat de signar un conveni per a poder utilitzar els terrenys (actualment no hi ha conveni) tant per a aquests esdeveniments com per a ser utilitzats com a aparcament municipal, així com la resposta si existira.

    “Pel que fa a la pòlissa de l’assegurança per a cobrir aquests concerts malgrat que la sol·licitem en el primer escrit únicament ens han facilitat un certificat general que no buida els dubtes que van ser apuntades per l’interventor en el seu informe. És per això que hem solitado per escrit un informe de Secretaria i Intervenció que esclarisca si realment va existir o no cobertura de la pòlissa de Responsabilitat Civil, adjuntant còpia de la pòlissa amb el detall les exclusions i condicions particulars de la mateixa per a la celebració dels concerts celebrats els dies 23, 24, 25, 26,27 i 28 de 2022 en els terrenys privats del parquin de Paduana, tenint en consideració la condició que no existeix autorització dels propietaris per a aquests esdeveniments” ha assenyalat Penadés.

    Finalment des del PP expliquen que la petició d’informació que va ser registrada ahir també sol·licita un informe de Secretaria i Intervenció sobre si l’Ajuntament podia haver adjudicat o no el servei de barres i cobrar entrades per als concerts en aquests terrenys privats del parquin de Paduana, sense autorització del propietari.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -