728x90px covid-aj-onti-01
Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

El PP d’Ontinyent accepta les regidories proposades per l’alcaldia

El grup municipal del Partit Popular en l’ajuntament d’Ontinyent ha acceptat la proposta realitzada des d’alcaldia per a gestionar les regidories d’Arxius i Publicacions, Cementeri i Enllumenat durant la pròxima legislatura que donarà inici dissabte que ve 13 de juny, amb el ple d’investidura.

Segons ha comunicat el nou portaveu popular, José Luis Climent Malpartida, els populars valoren positivament l’oferiment realitzat per part de l’alcalde a qui el propi portaveu popular ja li ha traslladat que accepten l’encàrrec de gestió i informat així del repartiment de delegacions entre els propis regidors que integren el grup popular; José Luis Climent, Mercedes Pastor i Paco Penadés.

Pel que fa a l’assignació personal de les regidories en el grup municipal popular, la distribució acordada és la següent: el portaveu del PP, José Luis Climent, serà el nou delegat d’Arxius i Publicacions, mentre que la número dos Mercedes Pastor estarà al capdavant de la Regidoria de Cementeri i Paco Penadés, número tres dels populars d’Ontinyent, serà el responsable de la regidoria d’Enllumenat Públic.

El portaveu Popular, José Luis Climent, ha manifestat que “la voluntat del PP per a aquesta nova legislatura és donar pas a nova etapa que, sobretot, es va a caracteritzar per treballar per Ontinyent des de la responsabilitat i el compromís amb els ciutadans”. Segons Climent, “des del PP entenem que el futur d’aquesta ciutat s’ha de construir entre tots i per aquest motiu hàgem acceptat assumir aquestes tres àrees de responsabilitat oferides per l’alcalde”.

Com assenyala el Portaveu del PP, “es tracta d’aportar i no posar pedres en el difícil camí d’una legislatura que,en un moment de crisi com el que viu el país, pot ser clau per al progrés d’Ontinyent. Per açò, els populars des de la humilitat, però com a principal grup de l’oposició, mantenim que la nostra obstinació va a ser el de contribuir en positiu per a aconseguir l’impuls que necessita Ontinyent.”

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Generalitat oferirà informació per municipis sobre el COVID-19

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat als grups parlamentaris de les Corts …