19/03/2024 - 4:15
Més

    El PP demanarà un projecte d’implantació de fibra òptica en Poble Nou

    Altres notícies

    La portaveu del PP d’Ontinyent, Mercedes Pastor, ha presentat una nova moció sobre la fibra òptica en Poble Nou amb l’objectiu de concretar les accions del govern local i aconseguir que aquest barri, incloent Carrer Major, accedisca a aquest servei reclamat per veïns i comerciants.

    Per a això, el PP d’Ontinyent proposa elaborar un projecte d’implantació de fibra òptica en el barri de Poble Nou. Aquesta seria la mesura concreta per a començar a aconseguir objectius ja que, després d’any i mig de la primera moció aprovada per unanimitat, no s’ha obtingut cap resultat real i beneficiós per als veïns i comerciants de la zona, i continua havent-hi desigualtat d’oportunitats perquè el servei de fibra òptica no és accessible.

    Els populars d’Ontinyent recorden que el ple de setembre de 2018 va aprovar iniciar els tràmits necessaris per a oferir una solució factible a la instal·lació de cablejat de fibra òptica en el barri de Poble Nou, perquè s’ha demostrat que el cablejat subterrani resulta inviable per l’elevat cost econòmic que suposa per a les empreses instal·ladores.

    Ja en aquella ocasió la moció aprovada per tots els grups polítics relejaba en l’acord que la falta aquest servei de fibra òptica, lluny de contribuir a la protecció i conservació del barri, està provocant l’efecte contrari; amb la despoblació i fugida de serveis i veïns, els qui a més se senten discriminats, A més es va aprovar buscar una solució, mantenint el soterrament, sempre que això facilite proveir el servei i incorporar la implantació de la fibra òptica en el projecte EDUSI Ontinyent.

    Tal com expliquen des del PP, davant aquests casos s’ha d’actuar de forma més concreta i no deixar passar el temps consignant partides que no s’executen, com ha passat en la fibra òptica, expliquen des del PP. Els populars assenyalen que s’ha de complir amb els acords de les mocions ja aprovades i considerar també la urgència en els terminis del programa EDUSI, que acaba en el 2023. Per aquest motiu el PP ha presentat aquesta moció perquè l’ajuntament d’Ontinyent adjudique ja l’elaboració d’un projecte per a la implantació de fibra òptica en Poble Nou, incorporada al EDUSI Ontinyent des del ple de 27 de setembre de 2018.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -