28/03/2024 - 13:36
Més

    El PP demana fixar el Teatre Echegaray com a nou saló de plens

    Altres notícies

    La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament d’Ontinyent, Mercedes Pastor, ha proposat que este ple de març, que es preveu siga extraordinari el dia 31 de març, contemple un tema important pel que fa a la designació de la sala de sessions destinada per a la celebració de plenaris de la corporació Ontinyentina.

    Després que la Sala Gomis haja estat fixada com a zona de vacunació es fa necessari dur endavant la proposta de disposar el teatre Echegaray, edifici públic adaptat i espaiós i adequat tecnològicament, com a sala de plens.

    Com explica Mercedes Pastor a la moció presentada, “cal recordar que a primers de juny, i després d’estar celebrat molts plenaris de forma telemàtica, vam presentar una proposta perquè els plenaris pogueren celebrar-se presencials a la Sala Gomis o al teatre Echegary, ja que el Palau de la Vila no ofereix les mateixes condicions de seguretat i distància en època de distanciament social pel Còvid”.

    Finalment, i com que sols pot fixar-se una sala per a sessions plenàries, el ple del 25 de juny de 2020 es va considerar la instal·lació de la Sala Gomis com a lloc de celebració de sessions plenàries, mentre estiga vigent el principi de seguretat sanitària i de distància mínima interpersonal, tot considerant la instal·lació esmentada com a element integrant de la seu de la corporació.

    “Ara que quedem sense lloc on celebrar els plenaris de forma presencial, podem aprovar destinar el Teatre Echegaray com a seu de la corporació municipal” explicava Mercedes Pastor. En paraules de la portaveu Popular, “ la proposta ha estat ja comentada prèviament amb alcaldia i esperem que puga portar-se a ple a este mes de març, encara que el ple siga extraordinari, com també ho és el fet que devem fixar un lloc on poder celebrar plenaris en haver-hi designat la Sala Gomis per un motiu molt important com és la vacunació de la població contra la COVID-19”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -