13/05/2024 - 21:15
Més

    El PP de la Vall d’Albaida denuncia que la Mancomunitat dirigida pel PSPV no paga a l’empresa de brosses i converteix la comarca en un “abocador”

    Altres notícies

    El PP de la Vall d’Albaida ha denunciat avui la imatge de “desídia” i “brutícia” que envaeix la comarca de la Vall d’Albaida després que la Mancomunitat dirigida pel PSPV no haja pagat a l’empresa que gestiona els residus en la zona i “haja convertit la comarca en un abocador”.

    “És insòlit que una comarca sencera de 34 municipis i on viuen quasi 90.000 persones visquen en un estat d’insalubritat i brutícia insostenible que no té aspectes d’arreglar-se a cort termini”, ha denunciat el Pàg.

    “És la imatge del dia en tota la Vall d’Albaida i especialment, a Ontinyent, sobretot després d’un cap de setmana carregat d’actes” perquè l’empresa “ha suspès el servei de recollida de brossa en tots els pobles de la Vall d’Albaida perquè la Mancomunitat de Municipis, en mans del PSOE, no els paga”.

    Des del PP, “demanem explicacions i responsabilitats urgents davant la falta de salubritat i de neteja” perquè els veïns paguen “religiosament els rebuts per un servei bàsic per a la ciutadania. Si no saben gestionar, que es vagen a la seua casa”.

    Així, ha criticat el “desastre” que “s’ha ensenyorit dels carrers dels nostres pobles hagut de principalment a la pèssima gestió de la Mancomunitat i, per descomptat, als actuals polítics que ens desgovernen i que només cerquen les fotos i no solucionen problemes com el dels residus”.

    Els populars assenyalen que és important destacar que no es tracta d’una vaga dels treballadors sinó una suspensió del servei per part de l’empresa ja que la Mancomunitat, el president de la qual és l’alcalde socialista de la Pobla del Duc, Vicente Gomar i el vicepresident, el regidor d’Ontinyent, Jaume Peris, no estan pagant a l’empresa.

    Tal com es denuncia en diversos fòrums és “lamentable i trist” que s’arribe a aquesta situació, que “té aspectes d’empitjorar, máxime quan la majoria de ciutadans paguem els rebuts de brossa”. Així, el PP denuncia que “sense previ avís a cap de les localitats, el PSPV haja permès que la Vall d’Albaida clarege inundada de brossa”.

    Segons ha explicat, l’empresa porta mesos advertint a la Mancomunitat de la situació i del cessament del servei, però el PSPV “s’ha llavat les mans” i “ha permès que la situació esclate” aconseguint que la comarca es convertisca en un “escombriaire”.

    El PP ha recordat que “aquesta situació es veia venir” per la falta de gestió del PSPV ja que, ha aconseguit duplicar la mitjana del temps de pagament a proveïdors. Tant és així que el període mitjà de pagament ha passat de 51 dies amb amb el PP al 127 dies amb el PSPV.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -