IniciPolíticaEl Pla d’Eficiència Urbana d’Ontinyent beneficia a 10 empreses locals i dóna...

El Pla d’Eficiència Urbana d’Ontinyent beneficia a 10 empreses locals i dóna feina a 40 persones

Un total de deu empreses d’Ontinyent i un mínim de 40 treballadors s’han beneficiat del primer Pla d’Eficiència Urbana executat pel Govern d’Ontinyent, segons ha informat hui la regidora de Territori, Rebeca Torró, durant la presentació del balanç del Pla. Dotat amb 900.000 euros, el Pla Eficiència Urbana ha permès realitzar fins a 12 obres de renovació urbana en tots els barris, com ara la millora del paviment asfàltic o la substitució de les xarxes d’aigua potable i de clavegueram.

En aquest sentit, i segons ha advertit Rebeca Torró, el Govern d’Ontinyent va a continuar treballant “amb totes les empreses de la ciutat, amb totes, i quant dic amb totes és amb totes, sense mirar noms ni cognoms. No anem a permetre que ara ningú vinga a donar-nos lliçons de com actuar en benefici de l’interès general, i menys aquells que estigueren tan pendents dels interessos particulars”.

La regidora Rebeca Torró s’ha mostrat “satisfeta” del grau d’execució dels projectes: “era important que es realitzaren totes i cadascuna de les obres previstes, perquè pensem que en els temps que corren els ajuntaments han de ser eficients en la tramitació i l’execució de les obres per tal de generar activitat econòmica i retornar a la societat els seu esforç fiscal”.

Així, el Pla d’Eficiència Urbana ha permès millorar el paviment asfàltic de l’Avinguda Almaig, els Carrer Dos de Maig, Músic Casanova, Pius XII, Pare Fullana i Camí dels Carros, així com a la Plaça Sufragistes; i a més a més s’ha actuat sobre la xarxa d’aigua potable als carrers Furs, Plaça Carlos Díaz, Arquebisbe Segrià, Morales i Ferran Alzina.

En estos espais, explicava la regidora, s’ha renovat i substituït les canalitzacions de l’aigua potable i de clavegueram; i s’ha millorat la seguretat i la comoditat de les zones urbanes amb l’ampliació de l’espai per als vianants, utilitzant nous materials i modificant el mode d’estacionar els vehicles per evitar embussos i accidents.

Rebeca Torró destacava que “anem a seguir actuant en aquells carrers i places d’Ontinyent que més ho necessiten, i per això en breu donarem a conèixer el nou Pla d’Eficiència Urbana 2014-2015 al qual mantindrem esta mateixa forma de treballar”, avançava.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular