19/03/2024 - 9:22
Més

    El Govern d’Ontinyent condemna els insults i el menyspreu del PP al treball dels tècnics municipals

    Altres notícies

    El Govern d’Ontinyent ha condemnat els insults i el menyspreu al treball dels tècnics municipals que demostra la portaveu del PP, Mercedes Pastor. Els populars, en una desafortunada nota de premsa, han desqualificat la proposta dels tècnics per a evitar la inundació de les cotxeres dels carrers Enric Valor i Pintor Segrelles amb afirmacions que el regidor de Serveis Municipals Manuel Cuesta ha qualificat de “molt greus i fora de lloc”. Cuesta considera que “qualificar com a nyap el treball d’un tècnic municipal o que s’actua des de l’oficina tècnica de manera improvisada només pot demostrar el menyspreu que els populars senten cap als professionals de l’ajuntament”. L’edil assenyala que “la solució als problemes d’inundabilitat de la zona del Almaig estan en marxa, malgrat l’oportunisme del PP i gràcies a la bona faena i la professionalitat dels tècnics municipals”.

    Els veïns, amb els quals el govern municipal es va reunir el matí del passat dia 20 de setembre i aquest dijous, tenen informació puntual i detallada de la solució plantejada “sense necessitat d’intermediaris i que ningú es pose medalles, que és el que sembla que busca l’oposició en un assumpte tan delicat”, explicava el regidor.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -