28/03/2024 - 22:03
Més

    El Consell Veïnal valora positivament l’iniciativa “Ontinyent Participa”

    Altres notícies

    El Consell Veïnal d’ Ontinyent ha valorat molt positivament a la seua última reunió el procés dut a terme per l’Ajuntament d’ Ontinyent amb la primera edició de “Ontinyent Participa”, el procés que ha permès a la ciutadania participar a la priorització dels projectes d’inversió municipals. En aquesta reunió, realitzada el passat dijous, els membres de les associacions veïnals de la destacaven com a “èxit” el procés, manifestant el seu desig que es consolide un procés que l’Alcalde de la Ciutat, Jorge Rodríguez, el Regidor d’Hisenda, Joan Gilabert i el regidor de Ciutadania Manuel Ruiz definiren com “un perfecte exemple de pont per salvar la bretxa entre els polítics i la ciutadania”.

    A la reunió del Consell del passat dijous, presidida pel Regidor de Ciutadania, Ruiz va agrair al conjunt d’entitats veïnals la seua col•laboració en el procés, i va anunciar la presentació en breu d’un esborrany de millora d’aquest procés, per tal que la participació i el debat de les diferents propostes augmenten en les successives edicions.

    Per altra banda, el Consell Veïnal va voler mostrar el seu suport a les Mobilitzacions que està desenvolupant la Plataforma del Fem en defensa del Pla Comarcal de Minimització de Residus front a les imposicions del Consorci de Residus de la Generalitat, felicitant-se els assistents per la sentència que ha declarat il•legal el cobrament de la taxa del fem a un veí de la ciutat de Xàtiva. A la reunió, el regidor també va informar els i les assistents de la programació de la UNED per al curs 2014-2015 i de les convocatòries que recorreran el país el proper 22M amb marxes per la dignitat que demanaran “treball, pa i sostre per a tothom”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -