El Consell Veïnal valora positivament l’iniciativa “Ontinyent Participa”

El Consell Veïnal d’ Ontinyent ha valorat molt positivament a la seua última reunió el procés dut a terme per l’Ajuntament d’ Ontinyent amb la primera edició de “Ontinyent Participa”, el procés que ha permès a la ciutadania participar a la priorització dels projectes d’inversió municipals. En aquesta reunió, realitzada el passat dijous, els membres de les associacions veïnals de la destacaven com a “èxit” el procés, manifestant el seu desig que es consolide un procés que l’Alcalde de la Ciutat, Jorge Rodríguez, el Regidor d’Hisenda, Joan Gilabert i el regidor de Ciutadania Manuel Ruiz definiren com “un perfecte exemple de pont per salvar la bretxa entre els polítics i la ciutadania”.

A la reunió del Consell del passat dijous, presidida pel Regidor de Ciutadania, Ruiz va agrair al conjunt d’entitats veïnals la seua col•laboració en el procés, i va anunciar la presentació en breu d’un esborrany de millora d’aquest procés, per tal que la participació i el debat de les diferents propostes augmenten en les successives edicions.

Per altra banda, el Consell Veïnal va voler mostrar el seu suport a les Mobilitzacions que està desenvolupant la Plataforma del Fem en defensa del Pla Comarcal de Minimització de Residus front a les imposicions del Consorci de Residus de la Generalitat, felicitant-se els assistents per la sentència que ha declarat il•legal el cobrament de la taxa del fem a un veí de la ciutat de Xàtiva. A la reunió, el regidor també va informar els i les assistents de la programació de la UNED per al curs 2014-2015 i de les convocatòries que recorreran el país el proper 22M amb marxes per la dignitat que demanaran “treball, pa i sostre per a tothom”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Calabuig i Alberola (Compromís), únics regidors que fan efectiva la renúncia a les retribucions d’abril

Aquest dilluns, el regidor Nico Calabuig i la regidora Paloma Alberola han fet efectiva la …