08/07/2024 - 20:34
Més

    El consell d’Esports es mostra a favor de mantindre Fuset

    Altres notícies

    El futur de Fuset segueix sent incert. Caçadors “La Fontana”,Motoclub Ontinyent i Tir Olímpic són les afectades en cas que Fuset passada a ser d’ús recreatiu. El Consell d’Esports està a favor de mantenir Fuset.

    Pel que fa a la continuïtat de les activitats que fins ara s’han vingut desenvolupant per l’associació de Caçadors “La Fontana”, Tir Olímpic i Motoclub Ontinyent no hi ha novetats. Continua la incertesa de la permanència d’aquestes associacions esportives o de la modificació de l’ús del terreny. L’incompliment d’un requisit en la normativa mediambiental imposada per la Generalitat impedeix la renovació del conveni mantingut fins a hora per l’Ajuntament i aquestes associacions.

    Tres són cants d’aquesta pedra i Fuset segueix en el punt de mira. D’una banda el regidor d’esports, Pepe Pla es pronuncia a favor de les associacions: “sempre que es complisquen les normes i les lleis em mostraré al costat dels clubs locals”. Des del Govern va a crear-se una comissió per a determinar els usos de les instal·lacions de Fuset. D’altra banda, les associacions afectades: Tir Olímpic, Motoclub Ontinyent i Caçadors “La Fontana” que reivindiquen continuar gaudint dels voltants de Fuset per a continuar desenvolupant les activitats que realitzen. Quant a l’oposició representada per Filiberto Tortosa, mostra el seu suport a les associacions afectades i defensa “mantenir Fuset per a la pràctica esportiva i defensar els drets de les tres entitats esportives de la ciutat que ara estan sent discriminades”.

    El passat 26 d’aquest el consell d’esports va convocar a les associacions esportives per a debatre diversos temes. En aquesta reunió en la qual es va parlar sobre els pressupostos anuals i les subvencions, entre altres temesd, destaquen els 75.000 euros del pressupost municipal que es destinaran a millores en la piscina. A més d’una novetat per als usuaris de la piscina, que podran gaudir d’ella aquest estiu des de l’1 de juny fins al 15 de setembre, la qual cosa implica la contractació de dos ATS, una plaça nova de manteniment i una altra de socorrista com a reforç al juliol, el mes en el qual s’estima un major nombre d’usuaris. Des del Govern subratllen que aquests canvis “suposen millores per a tots, permetent que els membres del clubs locals puguen entrenar i que la resta d’usuaris puguen gaudir de les instal·lacions durant un període més llarg”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent inicia les festes de Moros i Cristians amb l’acte de la Publicació

    El passat dissabte, l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, va subratllar la importància del públic en les festes de Moros i...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -