19/04/2024 - 10:41
Més

    El Casal Jaume I organitza un debat Electoral amb els candidats d’Ontinyent

    Altres notícies

    Des del Casal Jaume I de la Vall d’Albaida-ACPV organitzen cada any electoral municipal una trobada amb totes les forces polítiques que opten a governar a Ontinyent. Aquesta trobada té l’objectiu principal d’apropar les propostes del programa electoral a la ciutadania d’Ontinyent. “Creiem que a l’hora de exercir el dret al vot s’ha de fer d’acord amb les conviccions de cadascú, per això, creiem que aquesta posada en comú pot apropar de manera sensata les propostes dels partits polítics a la ciutadania” expliquen des del Casal.

    La cita d’enguany tindrà lloc el proper divendres 24 d’abril a les 19:30h a la Sala Gomis d’Ontinyent. A hores d’ara, totes les forces polítiques que opten a governar Ontinyent han confirmat la seua assistència. Paula Garcia, hi participarà en representació d’Esquerra Unida; Joan Gilabert, hi intervindrà en representació de Compromís; Filiberto Tortosa, pel Partit Popular; Antonio Pérez ho farà en nom d’UpyD; Sergio Ramiro, en tant que membre de Ciutadans; i Rebeca Torró hi assistirà en representació del Partit Socialista.

    El format serà a base de preguntes vinculades a diversos àmbits d’àmbit municipal: ocupació, medi ambient, llengua, cultura, tradicions, igualtat, sanitat, joventut, benestar social… El temps estarà acotat per a totes les intervencions en la mateixa mesura; amb un temps d’entre 90 i 120 segons. El torn de resposta serà rotatiu i no hi haurà dret de rèplica malgrat les al·lusions. La intenció no és llançar acusacions, sinó fer arribar les propostes i punts de vista propis a la ciutadania.

    La innovació respecte a les edicions anteriors és la participació de la ciutadania mitjançant la proposta de preguntes. Un bon nombre de les preguntes que es formularan als partits polítics han estat proposades per ciutadans i ciutadanes d’Ontinyent.

    A més, aquest acte serà enregistrat en vídeo per Televisió Digital d’Ontinyent, la qual emetrà el debat en diferit. Així mateix, el blog del Casal (www.casalvalldalbaida.blogspot.com) i la pàgina de VilaWeb Ontinyent (www.vilaweb.cat/ontinyent) acolliran aquest vídeo.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -