16/04/2024 - 8:56
Més

    Els socialistes finalitzen les reunions de #ontinyentmarcaelcami amb prop de 500 assistents a 20 encontres ciutadans

    Altres notícies

    Els socialistes d’Ontinyent finalitzaven ahir el cicle de reunions #ontinyentmarcaelcami amb un encontre amb representants d’associacions i entitats del sector sociosanitari de la ciutat. Des del passat mes de gener han estat prop de 20 els encontres organitzats per la candidatura que encapçala l’alcalde Jorge Rodríguez, en els que han participat prop de 500 persones de distints sectors econòmics i agents socials de la ciutat, com ara la indústria, la construcció i els professionals liberals, els sindicats, l’automòbil, l’educació, els majors, els comerciants, els hostelers, l’esport, els joves, la cultura o la sanitat.

    L’objectiu d’estos encontres, ha estat fer un balanç de la gestió municipal i les perspectives per als propers anys, però sobretot els socialistes han vollgut conèixer de primera mà les impressions i les idees de les persones convidades per tenir-les presents al seu programa electoral. “Mentre altres diuen que volen preguntar a la gent, nosaltres parlem directament amb les persones”, assenyalaven.

    La portaveu del comitè de campanya, Rebeca Torró destacava que al programa “es reflexarà al màxim les demandes de la societat ontinyentina, perquè per a nosaltres Ontinyent i els ontinyentins estan per damunt de tot, s’ha de posar l’accent sempre en les persones. Aquest ha estat un dels trets identitaris del Govern d’Ontinyent, i així volem que continue sent a la propera legislatura”, apuntava.

    Rebeca Torró avançava també que el programa contemplarà una aposta per un creixement sostenible i sustentat sobretot en la regeneració de la indústria; per un impuls comercial que convertisca Ontinyent en un pol d’atracció cada volta major; per una rehabilitació i millora de l’urbanisme que faça més atractiva la ciutat per a veïns, empreses i turistes; i per una activitat creixent com a ciutat universitària.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

    El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -