19/04/2024 - 12:33
Més

    El candidat a les Corts Juan Carlos Caballero visita Ontinyent

    Altres notícies

    El candidat del PP a les Corts per València, Juan Carlos Caballero, i la candidata a l’Alcaldia d’Ontinyent, Mercedes Pastor, explicaven aquest dimecres en Ontinyent les propostes sobre la revolució fiscal anunciades per Isabel Bonig per  a la cita electoral del 28-A.

    Juan Carlos Caballero comentava que la tònica de la legislatura del Botànic ha sigut la d’”incrementar les despeses, pagar més i oferir menys servicis”, fent al·lusió concreta al “balafiament de la cadena pública de televisió À Punt, que ha arribat als 48 milions d’euros en perdudes”.

    Insistia que “el PP abordarà des de la Generalitat una baixada d’impostos i evitarà els balafiaments de l’esquerra perquè s’ha de gastar millor, de manera més eficient i eficaç”. Caballero recordava que “abaixar els impostos als valencians és una cosa que podem fer, ja ho hem demostrat en altres ocasions en les quals hem governat mentre que l’esquerra ens ha portat a la vora de la intervenció o la crisi, recordant a Zapatero o a Pedro Sánchez”. Les mesures fiscals propostes pel PP destinades a la baixada d’impostos “beneficiaran a les classes mitjanes i treballadores, que ja paguen massa, així com a les empreses i autònoms”.

    Entre les mesures propostes, Caballero senyalava  “la baixada fiscal de l’IRPF en el tram autonòmic que afectarà nou de cada deu valencians, reduint l’IRPF en un 7% als sous de menys de 35.000 euros, el que permetrà més estalvi i augment del consum”.

    La supressió de l’impost de Successions i Donacions és altra de les apostes, ja que “no és just pagar després de la mort el que ja s’ha pagat en vida”,  manifestava Caballero, qui ha incidit en la bonificació de la quota en un 100% de l’impost de Patrimoni.

    Juan Carlos Caballero apuntava, per últim, que “la tarifa plana de 60 euros per als autònoms i la quota zero per als joves menys de 30 anys també beneficiarà la creació d’ocupació i el creixement econòmic”.

    La candidata a l’Alcaldia d’Ontinyent, Mercedes Pastor, agraïa aquestes “magnifiques propostes del PP que compartim, perquè ens beneficien a tots”. Aquestes mesures es veuran complementades a l’àmbit local amb “la rebaixa d’impostos com l’IBI urbà, el rústic i el d’empreses, que garanteix la creació d’ocupació i l’arribada d’inversions a la ciutat” senyalava Pastor.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -