25/04/2024 - 16:00
Més

    Compromís per Ontinyent ratificarà el resultat de les primàries en una assemblea oberta

    Altres notícies

    Demà divendres 9 de gener Compromís per Ontinyent celebrara una assemblea oberta per ratificar el resultat de les primàries locals celebrades el passat 12 i 13 de desembre. La comissió de primàries composada per Jose Vicente Belda, Maru Micó i Rafa Cano faran la presentació del resultat de les Primàries de Compromís per Ontinyent i es votarà la ratificació dels resultats.

    Per altra banda, Compromís per Ontinyent donara a conèixer els resultats de les enquestes que ha estat realitzat durant els darrers mesos de 2014.

    Al final de l’assemblea hi haurà un debat obert amb els 7 candidats a les Corts Valencianes per Compromís. Es llançaran 7 temes (Educació, medi ambient, polítiques d’ocupació, economia, sanitat, política lingüística i cultura) a partir dels quals hauran d’explicar el seu punt de vista sobre el tema en qüestió al País Valencià en general i a la Vall d’Albaida en particular. En acabant, s’obrirà un torn obert de paraules on el públic assistent preguntarà als/es candidats/es.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -