02/12/2023 - 16:51
Més

  L’Ajuntament posa en marxa una campanya d’animació al vot en “Ontinyent Participa”

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha encetat hui una campanya d’animació al vot en “Ontinyent Participa”, el procés de priorització de projectes posat en marxa pel Govern d’Ontinyent perquè els veïns triar les obres a d’executar amb 375.000 euros de la partida d’inversions d’enguany. Esta campanya tindrà lloc al llarg d’esta setmana, a la qual s’han obert les votacions, i aprofita el personal del Pla Jove, que recorrerà diversos espais per animar a la gent a votar, com ara el mercat de dilluns, els instituts de secundària o les aules del Campus de la Universitat de València a Ontinyent. A la campanya, a més d’informar-se sobre tots els detalls del procés, també es dona la possibilitat de votar, presentant el DNI, que acredita ser major de 16 anys i resident a Ontinyent.

  Cal recordar que el sistema informàtic per a la votació telemàtica està operatiu des de la passada mitjanit a la web www.ontinyentparticipa.com , podent votar-se també presencialment en 9 espais: l’Ajuntament; el Centre Cívic del Llombo; el Teatre Echegaray; el Punt de Lectura de Sant Rafel; l’Epa Sant Carles; el CIM; el CEAM; i el Llar del Jubilat Caixa Ontinyent. Per altra banda, els proposants dels 10 projectes finalistes tindran esta vesprada la possibilitat d’exposar-los públicament, en un acte obert a la ciutadania que tindrà lloc a les 19:30 hores al Centre Integral de Major de Sant Rafel.

  Des del Govern d’Ontinyent s’ha animat a la ciutadania a participar del procés i aprofitar la possibilitat de triar de manera directa quines inversions volen que l’Ajuntament execute a la ciutat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -