25/04/2024 - 2:01
Més

    Compromís per Ontinyent otorga el premi Roure valencià 2012 a “Anmorsígol”

    Altres notícies

    Compromís per Ontinyent (Bloc-Iniciativa-Verds) pega una passa endavant i es consolida com a Coalició Compromís a nivell municipal.

    A l’assemblea que tindrà lloc avui dimecres a les 20:00 al Molí del Pas, s’aprovaran entre altres punts, la constitució, les normes de funcionament a nivell orgànic, així com l’elecció de l’executiva local.

    A banda, a les 21:00 també al Molí del Pas, es farà trobada amb la ciutadania d’un any de Govern de Compromís a Ontinyent al que està convidada tota la ciutadania. Posteriorment, a les 21:30 es farà una visita guiada pel molí, a càrrec de l’arxiver municipal Vicent Terol i un vi d’honor.

    A les 22:30 es farà el sopar i el lliurament del roure 2012:

    Anmorsígol, ‘Roure Valencià’ 2012

    El guardó instaurat pel Bloc d’Ontinyent el 1996, es lliura enguany ja en nom de la coalició Compromís

    El col·lectiu local del Bloc Nacionalista Valencià d’Ontinyent lliura des de 1996 el ‘Roure Valencià’, un guardó amb què reconeix la tasca de persones i associacions que al llarg de la seua trajectòria vital s’han distingit pel compromís davant la societat local i comarcal. El premi 2012 es farà a mans aquest dijous 2 d’agost, ara ja convocat per Compromís per Ontinyent, a Anmorsígol, pels seus treballs d’informació videogràfica.

    L’acte d’aquest dijous, obert a tota la ciutadania, començarà a les nou de la nit al Molí del Pas, al barranc d’Ontinyent-Bocairent, i ho farà precisament amb un encontre amb la ciutadania per valorar el primer any d’aquesta legislatura en el govern municipal d’Ontinyent. Hi participaran Josep Francés, Pepe Pla i Fran Quesada, regidors a l’Ajuntament de la capital de la Vall, i Enric Morera, síndic de Compromís a les Corts. A continuació s’oferirà un vi d’honor i una visita guiada per l’historiador Vicent Terol pel Molí del Pas, i després es farà el sopar.

    L’accés és gratuït. Només per al sopar cal haver reservat plaça a través del correu ontinyent.compromis@cv.gva.es o del teléfon 606176695 (fins a dimecres).

    Després del sopar es lliurarà el ‘Roure Valencià’ a Anmorsígol, i clourà l’acte l’actuació de Gent del Desert

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -