13/05/2024 - 18:45
Més

    Compromís per Ontinyent: “ja no hi han debats ideològics”

    Altres notícies

    Ahir dijous 19 de novembre es va celebrar el ple de l’ajuntament d’Ontinyent, amb 6 punts de gestió municipal. Des del grup local de Compromís afirmen que “l’absència total d’oposició ideològica al PSOE. Si al ple d’ordenances el PP aplaudia reiteradament la gestió del govern socialista, al ple de novembre tant PP com CIUDADANOS retiraven les seues mocions del debat plenari. Ja no és que no plantegen alternatives a la gestió diària, és que ni tan sols plantegen debats ideològics. Sembla que la “gran coalició PP-PSOE” a Ontinyent es va materialitzar amb els resultats electorals del 24 de maig”.

    “A COMPROMÍS tenim clar que gran part de la gestió diària és conseqüència de la nostra gestió al govern durant la passada legislatura, i altra part depén al cent per cent dels governs de la Generalitat i la Diputació, on compartim la responsabilitat de govern amb el PSOE. Malgrat tot, la nostra voluntat de cooperar amb el govern socialista d’Ontinyent no és incompatible amb la nostra voluntat de fiscalitzar-ne la gestió i fer propostes en positiu” expliquen des del grup municipal.

    Condonar deute municipal amb treballs a la comunitat, incentivar el parc d’habitatges en lloguer social incrementant l’IBI als habitatges buits de bancs i promotores i la incorporació de clàusules socials en els plecs de contractació municipal. Al plenari de novembre Compromís per Ontinyent va proposar la publicació a la web del serveis que es presten mitjançant contractació externa, així com l’informe anual de compliments o incompliments per part de les empreses que presten el servei.

    Desde Compromís també preguntaren per la posada en funcionament de la nova web, una web en què van treballar en l’últim Pla d’Ocupació Jove 6 joves titulats durant sis mesos. Una web que apostava per la gestió, informació administrativa, transparència i reduïa a un segon plànol les notícies institucionals del gabinet de premsa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -