Carrer de Torrefiel

Compromís per Ontinyent considera que “condicionar la votació a 40 places de pàrquing no té sentit”

L’Associació de Veïns El Llombo ha emés un comunicat on afirma que està en contra de la consulta telemàtica que l’ajuntament té prevista entre ahir dimarts 5 al dijous 7 de febrer. L’Associació ha exposat els seus arguments per registre d’entrada, ja que no se’ls ha informat directament per la consulta, tant pels continguts de la mateixa com del procediment.

Des de Compromís per Ontinyent consideren que “hi ha mancances al procediment, la majoria apuntades per l’Associació de Veïns El Llombo, “hi ha molts afectats: disseminat, comerciants, veïns de la resta d’Ontinyent”, diu l’Associació… Perquè sols poden votar els empadronats al barri del Llombo? Vols dir açò que a la resta de veïns i veïnes d’Ontinyent no afecta el canvi de circulació a l’Avinguda Torrefiel?”

Un altre punt important, que també deixa entreveure l’Associació és el que exposen en primer lloc al seu comunicat, “els únics representants del Barri i del poble que coneguem són els regidors municipals elegits democràticament”. Vicent Xavier Vila portaveu de Compromís per Ontinyent ha afirmat que «nosaltres també ens preguntem si aquesta votació no està motivada per l’allau de crítiques que ha rebut el canvi de sentit en la circulació en l’Avinguda Torrefiel, i les crítiques veïnals des de molts barris del poble a la Rodona d’accés. Vol dir açò que altres temes, com per exemple el bou de juny, el Centre d’acollida de menors a la Urbanització Helios, el projecte d’actuació sobre el marge del riu Riu Viu, la nova connexió entre la Plaça Major i l’Església de Sant Miquel i tantes coses que afecten la ciutat i amb l’Ontinyent participa no és suficient per a sentir-se ciutadans escoltats pel Govern Municipal».

La regidora Lídia Chàfer assegura que «en aquest cas concret creguem que condicionar el canvi a 40 places d’aparcament sense tindre en compte la repercussió que este canvi de circulació té sobre l’Avinguda Jaume I és un sense sentit. Cal tindre en compte que ha pujat la densitat de trànsit a Jaume I i cal tindre en compte que per allí passen els alumnes del CEIP Lluís Vives. Pensem que no ha estat una decisió encertada, i molt menys condicionar la votació a 40 places de pàrquing».

Compromís per Ontinyent considera que “amb una reunió de treball amb l’Associació de Veïns per a informar i escoltar també l’opinió de la ciutadania del Llombo no tindríem a l’Associació en contra. Estem segurs que és un defecte de forma i que comptant amb les associacions dels barris sempre hi ha més transparència en les accions municipals. Compromís està a favor de les consultes ciutadanes però no sols quan li interessa al govern de torn, hi ha moltes qüestions que és necessari que siguen més participades per la ciutadania”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Jordi Lurbe Sanz serà el fester Major de les pròximes Festes de Sant Antoni d’Ontinyent

Jordi Lurbe Saez ha acceptat ser Fester Major de les Festes de Sant Antoni del …