18/04/2024 - 23:22
Més

    Compromís per la Vall d’Albaida defensa respectar el Pla de Minimització de Residus

    Altres notícies

    La coalició valencianista decideix en assemblea nomenar una comissió de seguiment per garantir el compliment del Pla de Minimització de Residus per part del COR i celebra la gestió de la Conselleria

    L’assemblea de Compromís per la Vall d’Albaida, celebrada el darrer divendres 14 d’octubre a Ontinyent, va decidir per unanimitat reiterar la seua aposta per la defensa del Pla de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida. Una aposta que la coalició valencianista sempre ha defensat com la millor solució per al tractament dels residus a la Vall d’Albaida, pensant en un futur més sostenible per a les persones.

    En eixe sentit, des de Compromís per la Vall d’Albaida van acordar la creació d’una comissió de seguiment encarregada de determinar les exigències necessàries de cara al COR, per garantir el compliment del Pla de Minimització de Residus, que comporta una planta de tractament i un dipòsit amb la forma i la grandària adequades per tal d’albergar estrictament els residus que es generen a la comarca, tenint en compte la filosofia necessària d’incentivar la reducció del fem en origen per tal d’aconseguir una comarca més sostenible.

    A més, el portaveu comarcal de Compromís, Nicolau Calabuig, celebrava “la predisposició de la Conselleria de Medi Ambient i Sostenibilitat, i del seu secretari autonòmic Julià Álvaro, per tal de resoldre la problemàtica de la gestió dels residus de la nostra comarca comptant amb la visió que la majoria dels pobles i moviments veïnals havien defensat sempre”. Calabuig destacava “la important intervenció de la Conselleria de Medi Ambient que gestiona Compromís, per aconseguir que el COR canvie de postura i accepte respectar el Pla de Minimització de Residus de la nostra comarca. Una condició que els companys de Compromís d’altres comarques consideraven irrenunciable per pactar la presidència del COR amb el PSPV-PSOE. Eixa gestió es plasmarà amb la presència de Julià Álvaro a Ontinyent este dimecres dia 26 d’octubre per anunciar l’acord entre el COR i la Mancomunitat que permetrà avançar en este sentit”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -