728×90 caixa onti estiu
Home > Ontinyent > Compromís demana que la web municipal s’avalue amb l’índex ITA de transparència
Compromís per Ontinyent al Ple Municipal

Compromís demana que la web municipal s’avalue amb l’índex ITA de transparència

Com bé explica sobre l’índex ITA a la seua web, Transparència.org.es, l’avaluació de les dades que proposa el Grup Municipal Compromís van orientades al tractament digital de les dades de transparència, “els Índexs de Transparència que elabora i publica Transparència Internacional Espanya estan exclusivament dirigits a mesurar el nivell de transparència de les corresponents institucions públiques, i això a través de l’avaluació de les dades i la informació que fan pública a la seua pàgina web en relació amb els vuitanta indicadors i àrees de transparència de cada Índex”.

Vicent Xavier Vila, portaveu del Grup Municipal Compromís, ha destacat que “a través de l’ITA se cerca, en definitiva, propiciar un major acostament de l’Ajuntament als ciutadans, fomentant l’augment de la informació que reben de la corporació municipal, tant sobre la situació del propi Ajuntament, com sobre les activitats que realitza, i també sobre les prestacions i serveis als quals poden accedir els mateixos ciutadans”.

“Cada dia més la relació dels ciutadans amb l’administració local és digital, a través de la Seu Electrònica Municipal per als tràmits personals i professionals, i a través de la web municipal per a buscar la informació que necessiten. Per esta raó des de Compromís pensem que és molt personal que l’Ajuntament demane l’avaluació voluntària d’un indicador públic com és l’ITA. A més a més ens indicarà si estem fent les coses bé en matèria de transparència i ens ajudarà en un futur per a prendre decisions per a millorar el servei en compliment de la Llei de Transparència” ha apuntat també la nostra regidora, Lídia Chàfer.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Observatori d’Innovació d’Ontinyent comença la seua activitat

Ajuntament i Innovall inicien els treballs per integrar la innovació en totes les àrees de gestió comptant amb la participació de les empreses de la zona