COEVAL i Ciutadans es reuneixen per a tractar temes d’interès per als empresaris de la comarca

Representants de Ciutadans i de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL, van mantindre dissabte passat una reunió per a tractar temes d’interès per als empresaris de la comarca.

Així, per part de COEVAL es van exposar diferents línies en les quals estan treballant des de l’associació, “aprofitant la bona predisposició mostrada per Ciutadans” i, a més, es van mostrar disposats a “conèixer i aprofundir en aspectes en els quals ja s’està treballant”.

Els representants de Ciutadans, per la seua banda i tal com va comentar a la finalització de la reunió el diputat nacional Toni Cantó, van arreplegar aquestes demandes “per a anar confeccionant un programa electoral per a la Comunitat que responga a les necessitats reals d’aquells que generen treball i riquesa”.

Aquestes demandes dels empresaris se centren en àrees com les d’infraestructures, amb inversions tant en la CV-60 com en el tren Xàtiva-Alcoi, de vertebració del territori, amb la demanda de l’aprovació d’una Llei de Comarcalització; la recollida i gestió de residus per a dur a terme una política tributària que es base en el principi de justícia tributària; de millora de serveis com una Escola d’Idiomes pròpia per a la comarca; d’estímuls per a les empreses, amb suports i incentius per a la seua adaptació a les exigències d’innovació, digitalització econòmica i mercat global; de formació, amb recursos necessaris per a promocionar la FP o la reivindicació de les organitzacions empresarials com a fonamentals en comarques d’interior.

Una altra de les demandes expressades pels empresaris va ser el cost energètic i des de Ciutadans se’ls va oferir la possibilitat de treballar en la comissió d’Energia del Congrés “per a millorar l’economia tant de la comarca com de la regió”

Cantó va qualificar la reunió com “molt fructífera”, i va explicar que “amb aquest contacte fluid tractem d’enriquir el nostre treball a l’hora d’embastar iniciatives que afavorisquen el desenvolupament empresarial a la Comunitat Valenciana”. En aquest sentit, Cantó va criticar que “existeix una administració que més que facilitar la creació d’empreses, posa traves amb un excés de burocràcia que dificulta l’expansió del teixit empresarial”.

Per la seua banda, el diputat en les Corts Valencianes, Toni Woodward, va indicar que “Cs vol donar resposta a altres assumptes transcendentals per al desenvolupament empresarial com són la baixada d’impostos, l’adequació de la FP dual i la formació de treballadors, la lluita contra l’economia submergida o l’impuls de la col·laboració públic-privada, entre altres.”

Totes aquestes reivindicacions de l’associació empresarial es van plasmar en un document de treball sobre el qual ja s’han posat a treballar els representants de Ciutadans assistents a la reunió, entre els quals hi havia diputats nacionals i autonòmics així com el portaveu autonòmic i el portaveu local.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida demanen una “finestra única” per agilitzar la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital

El Socialistes de la Vall d’Albaida, demanen a la resta de formacions polítiques unitat d’acció …