19/04/2024 - 14:03
Més

    Ciudadanos Ontinyent no secunda els pressupostos per la pèrdua de confiança en el Govern

    Altres notícies

    Ciudadanos Ontinyent ha mostrat la seua negativa al pressupost municipal establert per l’any 2017 a causa de la pèrdua de confiança en l’equip de Govern per la gestió realitzada. Així, el regidor Juan Revert ha definit al Govern municipal com a “realistes, solvents i socials”, però ha matisat indicant que no se’ls pot descriure com a “eficients” per “una eficàcia que han perdut al gestionar”.

    Aquesta postura naix, segons Ciudadanos, d’algunes actuacions com l’incompliment d’adequar la Plaça Major o la reforma de la pista d’atletisme, així com la no realització de les propostes guanyadores d’Ontinyent Participa en l’edició anterior, com és l’aparcament de Martínez Valls o la zona verda del barri de Sant Rafael. Junt amb açò, sgons indicava Revert, “l’ajornament de la partida pressupostària prevista del pla de millores de polígons industrials per a 2017”. El regidor afegia, a més, la falta de transparència y la indeterminació, apuntant que “una prova del que anomene propaganda amb veïns és que la iniciativa Ontinyent als Barris no té cap partida definida als pressupostos”.

    No obstant això, Revert ha reconegut i agraït al regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, i al seu departament, la rapidesa en “fer arribar en temps i forma per aprovar els pressupostos municipals per al proper any”.

    A més, ha indicat la seua opinió respecte a la presentació dels pressupostos, assenyalant que “almenys aconsegueixen mantindre les despeses del personal i rebaixar un 15% la despesa corrent i dels que comencem a eixir de l’oblit d’altres administracions de la mà de la Diputació de València i de la Generalitat que permetran augmentar, considerablement, les inversions reals per millorar el barris de la vila i l’eixample de la ciutat i atendre millor les necessitats socials amb la renda mínima de ciutadania”.

    Font: Ciudadanos Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -