06/10/2024 - 14:02
Més

    Ciudadanos Ontinyent no secunda els pressupostos per la pèrdua de confiança en el Govern

    Ciudadanos Ontinyent ha mostrat la seua negativa al pressupost municipal establert per l’any 2017 a causa de la pèrdua de confiança en l’equip de Govern per la gestió realitzada. Així, el regidor Juan Revert ha definit al Govern municipal com a “realistes, solvents i socials”, però ha matisat indicant que no se’ls pot descriure com a “eficients” per “una eficàcia que han perdut al gestionar”.

    Aquesta postura naix, segons Ciudadanos, d’algunes actuacions com l’incompliment d’adequar la Plaça Major o la reforma de la pista d’atletisme, així com la no realització de les propostes guanyadores d’Ontinyent Participa en l’edició anterior, com és l’aparcament de Martínez Valls o la zona verda del barri de Sant Rafael. Junt amb açò, sgons indicava Revert, “l’ajornament de la partida pressupostària prevista del pla de millores de polígons industrials per a 2017”. El regidor afegia, a més, la falta de transparència y la indeterminació, apuntant que “una prova del que anomene propaganda amb veïns és que la iniciativa Ontinyent als Barris no té cap partida definida als pressupostos”.

    No obstant això, Revert ha reconegut i agraït al regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, i al seu departament, la rapidesa en “fer arribar en temps i forma per aprovar els pressupostos municipals per al proper any”.

    A més, ha indicat la seua opinió respecte a la presentació dels pressupostos, assenyalant que “almenys aconsegueixen mantindre les despeses del personal i rebaixar un 15% la despesa corrent i dels que comencem a eixir de l’oblit d’altres administracions de la mà de la Diputació de València i de la Generalitat que permetran augmentar, considerablement, les inversions reals per millorar el barris de la vila i l’eixample de la ciutat i atendre millor les necessitats socials amb la renda mínima de ciutadania”.

    Font: Ciudadanos Ontinyent

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    00:04:59

    Cap de setmana cultural a Ontinyent: sainet, bandes de música i concert d’Andreu Valor

    Aquest cap de setmana, Ontinyent comença a celebrar el 9 d’Octubre amb una sèrie d’activitats culturals que inclouen teatre,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -