Calabuig “La Volta a Peu del Centre Ocupacional ha sigut una activitat plena d’il·lusió, esport i esperit de superació”

0

Aquest matí ha tingut lloc al barri de Sant Rafel d’Ontinyent la VIII Volta a Peu per a Persones amb diversitat funcional intel·lectual del Centre Ocupacional José Antonio Bodoque de la ciutat.

L’activitat ha comptat amb la participació de diferents centres de la demarcació de València, que han rebut tot el suport i els aplaudiments d’un nombrós públic, així com de diferents membres de la Corporació municipal, entre ells el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, qui ha donat el tret d’eixida junt amb la portaveu del PP, Mercedes Pastor.

En paraules del regidor Nico Calabuig, “ha sigut una activitat plena d’il·lusió, festa i esport que ha contagiat tots els carrers del barri. Ha estat tot un plaer poder viure les diferents curses i observar el gran esperit de superació de les persones participants”.

Calabuig ha aprofitat per felicitar al Centre Ocupacional José Antonio Bodoque, “que treballa incansablement dia a dia pels seus usuaris i usuàries, lluitant per una societat més inclusiva i millor, i que a més ens brinda activitats com esta, plenes d’alegria i germanor”.

Després de les diferents curses, ha tingut lloc l’entrega de premis als primers classificats i classificades de cada categoria en el pati del Centre Ocupacional. Així mateix, s’ha entregat una medalla a cada persona participant.

Publicitat