L’Olleria acull la XX Fira Gastronòmica i Comercial de Vall d’Albaida

0

La Fira Gastronòmica i Comercial de la Vall d’Albaida compleix 20 anys i en aquesta ocasió se celebrarà a l’Olleria els dies 26 i 27 d’octubre. La nova edició de la fira comptarà amb una desena d’expositors, degustacions, activitats infantils i actuacions musicals. El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, presentava aquest dilluns la fira acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Olleria, Rubén Morrió, i el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano.

La Fira, que tindrà lloc al carrer Ausiàs March, obrirà els seus estands de degustació a les 12:00 hores, però no serà fins a les 12:30 hores quan es farà la inauguració oficial de la XX Fira Gastronòmica de la Vall d’Albaida. A les 13:30 hores serà el torn de diverses degustacions de tapes i arròs a càrrec de restaurants de la comarca. De 16:00 a 18:00 hores la fira tancarà per a tornar a obrir fins a les 23:30 hores. Durant tota la vesprada del dissabte la fira estarà ambientada amb DJ’s de música.

Diumenge, l’horari serà ininterromput des de les 11:00 hores fins a les 21:00 hores. A més, a les 12:00 hores la Fira tindrà dos escenaris: en la plaça Verge del Loreto se celebrarà una “Globotà” per a xiquets i l’espectacle “El Cirquet”, mentre que en el carrer Ausiàs March els assistents gaudiran de l’actuació del grup musical “Mimi y los trileros”.

Gomar destacava com la Fira Gastronòmica i Comercial de la Vall d’Albaida s’ha convertit, després de dues dècades d’història, “en un gran aparador per promocionar tots els productes de la comarca”. “A més, ja fa quatre anys que fem aquesta fira itinerant, de manera que tots els municipis puguen acollir aquest esdeveniment, que després de 20 anys ja s’ha consolidat al calendari de fires de la Vall d’Albaida” declarava.

Per la seua part, des del consistori ollerià, Morrió i Ruano incidien que la Fira Gastronòmica i Comercial coincidirà amb la celebració de la tradicional Fira de l’Olleria, que tindrà més de 120 paradetes i 30 atraccions, “el que farà que segur siga un cap de setmana amb una gran afluència de públic”. A més explicaven que, a la fira es comptarà amb un Punt Violeta, per tal de conscienciar a la població i lluitar per un espai d’oci lliura d’agressions sexistes.

Cal recordar que la Fira Gastronòmica i Comercial de la Vall d’Albaida és una iniciativa organitzada per la Societat per la Promoció de la Vall d’Albaida S.A (SOPROVA), amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, València Turisme i Caixa Ontinyent.

Publicitat