18/04/2024 - 13:04
Més

    Bocairent tramita 760 al•legacions als rebuts del Consorci de residus

    Altres notícies

    Els tècnics de l’Ajuntament de Bocairent han tramitat durant les últimes setmanes un total de 760 al•legacions contra el rebut per a la liquidació de la valoració i la transformació del fem emès pel Consorci per a la gestió de residus impulsat per la Generalitat Valenciana. Els recursos de reposició presentats pel veïnat estan motivats fonamentalment per les errades detectades, per l’existència de duplicitats i per haver-hi sigut enviats a habitatges sense llum ni aigua; no obstant això, el no respectar les exempcions municipals en la matèria o per pura disconformitat són altres dels motius per oposar-se a les noves taxes.

    Des de la recepció dels primers rebuts a finals de desembre passat, l’Ajuntament de Bocairent va emprendre una campanya amb fullets, reunions amb col•lectius i una assemblea informativa per a tot el veïnat per a donar a conèixer la problemàtica del nou model de gestió de residus imposat unilateralment per la Generalitat Valenciana. Igualment, el consistori va posar a l’abast dels afectats un formulari per a recórrer el nou pagament al mateix temps que es comprometia a fer-los arribar directament al president de la Diputació de València, ja que el cobrament es realitza mitjançant el Servei de gestió tributària de l’entitat provincial.

    D’aquesta forma, l’equip de govern “donàvem suport a les queixes del nostre veïnat per l’encariment d’un servei que fins ara prestàvem eficientment gràcies al Pla de minimització de residus de la Vall d’Albaida”, segons Josep-Vicent Ferre. De fet, l’alcalde de Bocairent recorda la seua defensa “durant anys” del model comarcal en contra “d’una nova normativa autonòmica que no presenta cap benefici mediambiental ni econòmic per a la ciutadania de la Vall d’Albaida, sinó tot el contrari com ho corroboren els fets”; per això, Ferre referma “que sempre estarem al costat de les persones del nostre poble en la defensa dels seus interessos com queda demostrat en la tramitació de les 760 al•legacions”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -