L’Obra Social de Caixa Ontinyent edita un disc del 150 aniversari dels Contrabandistes de Bocairent

0

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “150 anys. Contrabandistes Bocairent”, un disc de música festera editat amb motiu del 150 aniversari de la filà.

Està compost per 16 temes, tots ells significatius per a ells per la seua utilització habitual en les seues desfilades. La interpretació ha estat a càrrec de l’Associació Unió Musical de Bocairent, que precisament enguany també celebra el seu 50 aniversari. L’acte de presentació va tindre lloc el dissabte en el maset de la filà.
Els 1.000 exemplars seran distribuïts per l’obra social de Caixa Ontinyent, a través de les oficines de l’entitat, i per la pròpia filà.

Amb este tipus d’actuacions, Caixa Ontinyent demostra que, a més de formalitzar un dels seus objectius fundacionals, la seua obra social, complix amb el compromís de revertir en cada població els beneficis allí generats. Este disc l’ha fet possible la gent de Bocairent gràcies a la confiança depositada cada dia en l’entitat.
Amb esta publicació, el fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 101 llibres i 41 discos, un treball acumulat en 18 anys, en el que han participat, com a autors o intèrprets, més de 3.500 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 270.000 exemplars.